Мач на деня – 02.септември.2016

НАЧАЛО: 21:45 ч, ПРОГНОЗА – 1Х (първо полувреме)

КОЕФ. 1,72

Бохемиънс – Дъндолк, резултат: 0:1 (първо полувреме), 1:2 (краен резултат).

Срещата е от 26 кръг на ирландската Висша Лига. Футболистите на Бохемиънс се намират в добра форма, базирайки се на резултатите им през последните седмици. Гостите са настоящ шампион и основен фаворит за титлата през настоящата кампания, както и в предстоящия двубой. Екипът ни е на мнение, че домакините притежават необходимия потенциал, за да се противопоставят на класния съперник и вероятността да се оттеглят при благоприятен резултат след първите 45 минути е голяма.

Бохемиънс – в последните 4 кръга домакините записаха 3 победи и 1 равенство при голова разлика 6:2 положителна. Тези добри резултати помогнаха съставът да се изкачи по-напред във временното класиране, а увереността на футболистите определено е на ниво. Отборът на Бохемиънс е в ролята на аутсайдер в предстоящия сблъсък, но според нас тимът притежава потенциал, за да задържи добър резултат преди почивката.

Дъндолк – гостите са лидери във временното класиране, а представянето им до момента в Европа може да се определи като исторически успешно. Тимът очаква мачовете си в груповата фаза на Лига Европа, а настроението в състава е отлично. Обръщаме внимание на факта, че Дъндолк допусна 2 загуби в последните 3 кръга, което показва леки колебание в двубоите от местното първенство.

Прогноза – 1Х (първо полувреме), (коеф. 1,72) – статистиката от последните 10 мача между тези съперници показва 1 победа за Бохемиънс, 3 равенства и 6 успеха за Дъндолк. Няма съмнение, че и сега гостите са основният фаворит за трите точки, но базирайки се на моментна форма, която показват домакините, екипът ни очаква те да удържат най-малко равенство след първите 45 минути. Прогноза – 1Х (първо полувреме).Последвайте ни

Партньори