Лига на нациите 2020, 10.10.2020

Безплатни футболни прогнози. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Испания – Швейцария с ПРОГНОЗА 1 (-1АХ) @ 1.60, 1:0 (върнат залог)

Испанците подмладяват страшно много редиците си, а това, че стигнаха до договорка с Луис Енрике да застане на треньорския пост, със сигурност беше великолепна новина за тях. Мачът с Швейацрия е трети от групата на второто издание на „Лигата на нациите“. Испанците потеглиха ударно след като размазаха Украйна с 4:0 на собствена земя. „Кръстоносците“ също бяха на ниво като даже отмъкнаха точка от Германия след заформилото се 1:1. Неоспоримо е това, че големите фаворити за първото място са добре познатите тимове на Испания и Германия, като вече „Ла Фурия“ има леко преимущество, изразяващо се в разлика от два пункта. Възходът ще бъде продължен с нова ударна продукция на собствена земя.

 

Украйна – Германия с ПРОГНОЗА 1 (+2АХ) @ 1.48, 1:2

Силните игри на Украйна от назначаването на Андрий Шевченко бяха прекъснати с разгромното поражение от Испания с 4:0. Въпреки това в откриващия си сблъсък от груповата фаза на второто издание на „Лигата на нациите“ тимът се справи с Швейцария, печелейки с 2:1 и така е в състояние да погледне към нещо изненадващо. Със сигурност при положение, че е в компанията на толкова сериозни футболни колоси, той ще се надява по-скоро на това да не остане последен и да изпадне в по-долна група, отколкото да завърши на първото място. Момчетата на Шевченко се проявиха като непредвидими, а срещу Германия ще са съвсем близо до хвърлянето на топ сензация.

 

Черна гора – Азербайджан с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.72, 2:0

Черногорците са топ-фаворита за спечелването на тази група, в която компания им правят тимовете на Азербайджан, Кипър и Люксембург. Те продължават да вървят безпогрешно, като освен това нямат и допуснат гол във вратата си и така окупираха първото място. Все пак още е много рано в груповата фаза, като има цели два тима с по 3 точки, така че дистанцията не е такава, че да им гарантира спечелване на групата или нещо подобно. Възможността за нов триумф е налице срещу Азербайджан, който записа поражение от Люксембург и победа над Кипър. Този отбор вкарва много рядко голове, като и срещу Черна гора ще е така.

 

Люксембург – Кипър с ПРОГНОЗА 1Х @ 1.34, 2:0

Тази селекция на Люксембург ще се озовава все по-често под светлината на прожекторите. Целият възход на нацията във футболно отношение е просто неописуем. Само преди няколко години този отбор беше една от „боксовите круши“ в световния футбол като отнасяше по 4-5 гола от знайни и незнайни опоненти. От около година насам това твърдо се промени. Точно той игра като равен с равен с родния национален тим при сътвореното истинско голово шоу, завършило с измъчена победа за „лъвовете“ с гол в последната минута на националния стадион. Кипър е на противоположния път като въобще не е на ниво и срещу Люксембург това също ще е в сила.


Последвайте ни

Партньори