Лига на нациите 2020, 08.10.2020

Безплатни футболни прогнози. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Северна Македония – Косово с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.53, 2:1

Много равностоен сблъсък между Северна Македония и Косово, който е част от полуфиналите на „Лига на нациите“. Форматът на надпреварата е такъв, че в различните групи, разпределени според коефициентите на съответните държави, се определиха отбори на базата на най-добрите резултати, които ще играят полуфинали и финал за класиране на Европейското. Северна Македония изгради един прекрасен тим, който се очертава да бъде все по-сериозен в близко бъдеще. Тук той ще се изправи срещу друга от прогресиращите национални селекции. Само за няколко години Косово не само, че се появи на футболната карта, а и създаде футболисти, които се подвизават на много високо равнище. Като цяло играта в националния им състав е дефанзивна и така мачът със Северна Македония просто ще остане с малко голове.

 

България – Унгария с ПРОГНОЗА 1 (+0.5АХ) @ 1.72, 1:3

Българите излизат в този така важен сблъсък. Жребият им позволи да използват домакинското преимущество и да играят на собствена земя в този полуфинален сблъсък с Унгария. Победителят от него ще се изправи срещу победителя от двойката Исландия – Румъния, като в крайна сметка един от изброените четири тима ще потегли директно към Европейските финали. От много дълго време насам България не е имала подобна възможност, оказвайки се толкова близо до класиране за финалите на голям футболен форум, така че със сигурност родните национали са принудени да дадат всичко от себе си. Унгарският национален състав е в сериозен застой, като има едва една-две нови звезди. В никакъв случай „маджарите“ не са по-класни, така че просто и излизайки на собствена земя нашите футболисти няма да допуснат поражение.

 

Исландия – Румъния с ПРОГНОЗА Х2 @ 1.53, 2:1

Както беше отбелязано в горната прогноза, победителите от това съперничество и от това между България и Унгария ще се срещнат и ще определят кой ще потегли към класиране на Европейското. И Исландия, и Румъния имаха своите футболни върхове през последните няколко години. Всеки от тях се докосна до футбола на най-високо равнище като беше част от финалите на най-големите форуми. След като имаше един безкрайно успешен период, Исландия просто е в застой, така че румънците са в много по-добра позиция, за да потеглят към класирането. За пореден път те ще използват силните си страни и ще се справят с този опонент.


Последвайте ни

Партньори