Лига на нациите 2020, 03.09.2020

Безплатни футболни прогнози. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Фарьорски острови – Малта с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.57, 3:2

Последната група в новия турнир на УЕФА – „Лига на нациите“ със сигурност не приковава погледите. В нея са тимовете на Фарьорските острови, Малта, Латвия и Андора, като те са на едно сходно равнище. Превъзходството следва да е минимално и да е в полза на тима на Латвия, който има няколко футболисти, които изпъкват на преден план. Въпреки това той не е сигурен за крайния триумф. Фарьорските острови бяха едва ли не най-слабият национален тим на континента преди 5 години, но сега въобще положението не е такова. Неотдавна те се справиха точно със следващия си опонент, а освен това изкопчиха хикс от Косово. Малта е в серия от 9 поредни поражения и трудно ще изненада този си съперник. Вкарването на много голове в мача е нещо, което просто няма да се случи.

 

Латвия – Андора с ПРОГНОЗА 1 @ 1.45, 0:0

Със сигурност това е най-добрата прогноза за целия ден. Отборът на Латвия, който в последния квалификационен кръг от сблъсъците за участие на следващото Европейско първенство, хвърли най-голямата сензация и победи Австрия с 1:0, е считан за сериозен фаворит за спечелването на тази група. В нея са още тимовете от горната прогноза, така че просто първото място е нещо задължително. Изненадващото е, че букмейкърите дават подобни коефициенти от 1.44 за победа на домакините, които при всички положения превъзхождат и останалите два тима в групата, макар и с малко. Латвия ще започне един много благоприятен за себе си период, в който ще се наложи над Андора и ще се доближи до утвърждаването си на върха.

 

Молдова – Косово с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.80, 1:1

Молдова въобще не е сред водещите отбори за излизане от тази група на новия турнир на УЕФА – „Лига на нациите“. Вече се изигра дебютното му издание, което беше много успешно. Присъствието на Косово, Словения и Гърция, които са все тимове с в пъти по-големи футболни възможности, поставя молдовците в положението на потенциален последен в тяхната компания. Ще е изненадващо ако някак си те хвърлят сензация и завършат даже на третото място в тази група. Това, че косоварите са отявлени фаворити на букмейкърите още във визитата си с коефициенти 1.44 за победа, е показателно. Въпреки това молдовците ще стоят много добре в своята половина и ще оставят мача с малко голове.

 

Словения – Гърция с ПРОГНОЗА 2 (+0.5АХ) @ 1.75, 0:0

Словенците се очертават като фаворит за спечелване на тази група. Още в първия мач, който е домакинство на потресаващия от последната година гръцки състав, те са фаворизирани, води до достатъчно показателност за случващото се. Воденият от Матиаш Кек тим има в редиците си двама-трима футболисти от най-висока класа и точно заради това неговите шансове за благополучие са толкова сериозни. Облак е в основата на случващото се, но при положение, че няма достатъчно качество пред него, то трудно той ще има приятни мигове и в това съперничество. Гърците продължават с изграждането на един изцяло нов състав, който най-накрая ще разгърне подобаващ футбол и ще си тръгне непобеден от „Стожице“.


Последвайте ни

Партньори