Копа Италия – 1/2 финали, 12 – 13.06.2020

Безплатни футболни прогнози за седмицата. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Ювентус – Милан с ПРОГНОЗА 1 @ 1.60, 0:0

Големият гранд от Торино погледна към закупуването на една от световните супрезвезди на футбола и макар тогава да вложи страшно много, като получи и страшно много критики за това, години по-късно се вижда, че всичко това е било напълно оправдано. Привличането на Кристиано в редиците на „старата госпожа“ се превърна в един от най-големите удари за италинския колос. Той разполага с едно от двете големи понастоящем величия на световния футбол и спечели страшно много от това. През последните седмици се загатва, че Реал Мадрид прави все повече, за да върне португалеца в състава си, но от Юве нямат намерение да се разделят с него. Точно той ще изиграе голямата роля в този полуфинал-реванш с Милан и ще изведе съотборниците си до финала.

 

Наполи – Интер с ПРОГНОЗА НАД 2.5 гола @ 1.80, 1:1

Това си е просто един голям реванш от полуфиналите за купата на Италия. Рядкост е и въпреки това е реалност, че всеки един от тимовете в тази фаза от надпреварата е сред водещите. Наполи и Интер са от тази двойка, а от другата са Ювентус и Милан, което просто е демонстрация колко голямо вече е значението на купата на Италия. Наполи спечели първия сблъсък с 1:0, така че вече е много близо до участието си на финала. Точно този тим на „нерадзурите“ с Лаутаро и Лукаку в редиците си, който вкарва голове и е отписван толкова рано, ще даде шумен отговор на критиците си, ще се добере до желаното от реванша, че даже ще потегли и към финала в надпреварата.


Последвайте ни

Партньори