Какво ядоса Венгер толкова, че да напусне интервюто?

Арсен Венгер напусна интервю след загубата на Арсенал от Уотфорд. Това се случи след въпрос на журналист на Би Би Си.

Треньорът на Арсенал не остана доволен след като въпросният журналист го попита как се чувства относно сигурността на своята позиция в английския клуб. След отпадането на Арсенал от борбата за ФА Къп този въпрос беше очакван. Настроението на Венгер обаче не беше подходящо, за да даде отговор.

Шансовете на Арсенал за титла през този сезон намаляват със всеки следващ мач. С една победа в последните седем мача и отпадане от ФА Къп, Арсенал са изправени пред мрачно бъдеще. Отборът вече няма реални шансове да стигне до първото място във Висшата лига, а оставането им в Шампионската лига също е малко вероятно. В сряда Арсенал ще се изправят срещу Барселона в опит да се класират за четвъртфиналите на Шампионската лига. Задачата им е още по трудна, защото резултата от първата среша между отборите е 2-0 в полза на Каталунците.

wenger3Въпреки че започналият обещаващо сезон, стремглаво се е насочил към неуспешен завършек, Венгер не се притеснява за работата си. Той се чувства сигурен на своята позиция. Когато му беше намекнато, че може би не е прав да мисли така, той просто стана и си тръгна. Единствените му думи преди да напусне интервюто бяха „Благодаря ви за всичко“.

С тези думи той прекрати интервюто си за радиото на Би Би Си. Но дали Венгер наистина е толкова спокоен и ако е, дали не трябва започне да се притеснява за бъдещето си?


Последвайте ни

Партньори