Италия Серия Б 10.05.2021 обновена

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Киево – Асколи с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.31, 3:0

Киево е все по-близо до участие в плейофите за промоция. Има и привилегията да играе на собствения стадион, така че всичко, от което има необходимост, за да подпечата мястото си, е да спечели това домакинство. Асколи е в сериозен подем, който го измъкна от зоната на здрача. Същото, което беше казано за Киево, е в пълна сила и за неговия опонент, с разликата, че той е на другата крайност в подреждането. Асколи ще играе за трите точки и този мач с Киево ще е много открит, като головете в него са задължителни.

 

Емполи – Лече с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.65, 2:1

Емполи се завърна в Серия А като беше най-силния тим във втората дивизия през последните месеци. Неговото нападение блестеше, а още преди изиграването на сблъсъците от заключителния кръг е ясно, че той остава на първата позиция. Лече е малко по-назад, но така и няма да стигне до директна промоция. Преминаването през плейофите ще е задължително за завръщане в елита. Лече няма да разгърне обичайния си офанзивен футбол и това ще приведе мача към такъв с малко голове.


Последвайте ни

Партньори