Италия серия А 31.01.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Наполи – Парма с ПРОГНОЗА: 1 (-1АХ) @ 1.45, 2:0

Наполи играе все по-добре в такива съперничества с опоненти от втората част на таблицата. Последният двубой на момчетата на Гатузо само затвърди това след като те вкараха цели четири безответни гола в рамките на първата част, а през втората по-скоро погледнаха към това двубоят да завърши в най-скоро време. Тези вкарани попадения гарантираха трите точки, а през втората част момчетата на Гатузо нямаха желание да вкарват повече. Срещу Парма те ще бъдат на прекрасно ниво и ще громят за пореден път. Една победа в този мач ще ги извиси до четворката, така че няма да се провалят.

 

Каляри – Сасуоло с ПРОГНОЗА под 3.5 гола @ 1.53, 1:1

Все по-трудно вкарващият голове в противниковите врати тим на Каляри, излиза за прекъсване на пропадането си точно срещу Сасуоло. Като цяло те не отстъпват кой знае колко много на този си опонент когато става на въпрос за качества на разполагаемите футболисти. Каляри не само, че загуби всеки от последните си 5 мача, а същевременно няма триумф в последно изиграните си 12 и въпреки това е само на точка от излизането от зоната на здрача. Сасуоло, който обичайно вкарва много голове, няма да разгърне още от същото в този случай, като ще създаде едва няколко положения за вкарването на гол в този така важен сблъсък. Каляри ще е напълно равностоен на своя опонент и в крайна сметка головете просто ще липсват в този негов мач.

 

Рома – Верона с ПРОГНОЗА 1 @ 1.70, 3:1 

Коефициентите за триумф на Рома се увеличиха минимално, но това въобще не значи, че момчетата на Фонсека няма да са на ниво и няма да стигнат до триумфа. Има толкова много качества в техните редици, а един съперник като Верона, който е отскоро в елита и който поглежда към това да изпада в дефанзивен план в такива сблъсъци, ще бъде сериозно надигран. Рома има сериозен блясък в своите редици с всичките си топ футболисти в халфовата линия. Ще е много изненадващо точно в този двубой момчетата на Фонсека да се пропукат срещу съперник, който въобще не гледа към завършек в челото и който вече е стигнал до своето, така че римляните ще имат преимущество и ще се наложат.


Последвайте ни

Партньори