Франция Лига 1 23.05.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Анже – Лил с ПРОГНОЗА 2 (-1АХ) @ 1.50, 1:2, върнат залог

Анже си подпечата мястото в дивизията след като изнесе редица силни игри. Този тим нямаше особени затруднения по пътя към настоящата си позиция. Той е в средата на подреждането и в голяма част от изминалите месеци разгърна добър за наблюдаване футбол. Лил е на прага на нещо голямо след като с победа ще си затвърди първото място. Ремито няма да помогне на гостите. Има толкова много качества в редиците им и точно те ще им позволят да вземат разгромен триумф тук.

 

Брест – ПСЖ с ПРОГНОЗА под 4.5 гола @ 1.50, 0:2

Брест е точно над зоната на здрача и този сблъсък е много важен за него. Трите точки тук със сигурност ще подпечатат мястото в елита за домакините, но точно срещу този им опонент трудно има как да се смята, че ще постигнат подобно нещо. ПСЖ е в спора за титлата, като има необходимост от победа и от грешна стъпка на Лил във визитата на Анже, за да я спечели. Такава развръзка е напълно реална. ПСЖ ще има превъзходство и въпреки това няма да разгроми опонента си.


Последвайте ни

Партньори