Франция Лига 1, 03.11.2019

Бордо – Нант с ПРОГНОЗА 2Х @ 1.57, 2:0

Нант не спира да блести и се изкачи до второто място преди началото на кръга. И всичко това без в редиците на тима да има нито един футболист, за който да се каже, че е от топ-ниво и сам печели точките за своите. Прогресът на Нант е виден, а той беше още по-сериозен преди да дойдат двете поредни поражения в последно време. Паузата за националните тимове настъпи точно като по поръчка за тима, който след нея ще се върне много по-силен и ще заличи пораженията от Метц и Монако с по 1:0. Бордо е разколебан и е на другата крайност след като имаше противоположна серия – две поредни поражения, последвани от триумф срещу Дижон. Голямата сензация дойде от това, че португалският треньор на „жирондинците“ Педро Соуса остави на пейката голямата звезда в редиците си – Франсоа Камано. Другият доскорошен стрелец – Никола Де Прйовил се озова в същата ситуация. Бордо е в кризисно състояние, което ще продължи и след края на този кръг.

 

Ница – Реймс с ПРОГНОЗА НАД 1.5 ГОЛА @ 1.50, 2:0

Ница така и не намира път към победите, а слабостите идват една след друга. Вече в 6 поредни сблъсъка тимът не знае що е то победа като в половината от тях даже не се и разписа. В това число се включва и контролната среща с Лозана, изиграна в средата на месеца. Тимът на Виера загуби много от блясъка си в нападение и това е очевадно. Той все още играе разкрепостен футбол като залага само на трима бранители и въпреки това рядко намира път към реализирането на голове. С Данте в центъра на отбраната, въобще не е изненадващо, че броят на допуснатите голове е толкова сериозен. Реймс е на гребена на вълната като се изкачи до 4-то място в таблицата и се наслаждава на футбола. Момчетата на Гион натрупаха сериозен точков актив и ще си позволят за пореден път да разкрепостят играта си и да се надиграват с опонента, което ще направи и този сблъсък приятен за наблюдаване.

 

Сент Етиен – Монако с ПРОГНОЗА Г/Г @ 1.61, 1:0

„Зелените“ са все по-близо до това трайно да загърбят несполуките. Назначаването на Пюел ги превърна в много по-сериозен тим като вече в четири поредни мача не знаят що е то поражение. Имаха много по-голяма възможност да извлекат и повече от записаните 2 победи и 2 ремита, и въпреки това възходът им е очевиден. За много кратък период от време новият треньор успя да ги преобрази, а разкрепостения им начин на игра ще е налице и срещу „монегаските“, които на свой ред са сред най-непредвидимите тимове в цялото първенство. Разполагащи с много силни футболисти в редиците си, дълго време те бяха даже в зоната на здрача, но най-накрая намериха правилния ритъм и се поздравиха с цели четири победи в изминалите пет сблъсъка. Това е нещо, което само следва да ги радва, а срещу Сент Етиен за сетен път ще заложат на разкрепостения си футбол. Един такъв мач отвсякъде предвещава това да се превърне във футболен спектакъл.


Последвайте ни

Партньори