Европейско първенство по футбол 2020, 16.06.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Финландия – Русия с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.61, 0:1

Финландците поднесоха голямата сензация в откриващите сблъсъци след като се наложиха над Дания с 1:0 в един много дискутиран двубой. Имаше много необичайни събития в него, които до голяма степен повлияха и разколебаха „червения динамит“. Така Финландия вече е в позиция, от която с нов триумф просто ще си подпечата класирането. Русия имаше затруднения в първия си мач, но той беше срещу силния тим на Белгия. Тук положението ще е коренно различно и въпреки това головете ще липсват.

 

Турция – Уелс с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.65, 0:2

Турция изнесе много слаб футбол срещу Италия на старта на надпреварата и закономерно отстъпи с 3:0. Този резултат като нищо трябваше да е близо до двоен на фона на показаното на терена. Имаше много, много сериозни съмнения за цели три неотсъдени дузпи за италианците, а това само допълва колко слаби бяха изявите на турците. Срещу Уелс, който също не прибягва до това да се налага с лекота над опонентите си, положението ще е коренно различно. Тук головете ще са на заден план и като нищо само един ще се определи победителя от спора.


Последвайте ни

Партньори