Европейско първенство по футбол 2020, 14.06.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Шотландия – Чехия с ПРОГНОЗА 2Х @ 1.50, 0:2

Този ще е най-равностойният двубой през днешния ден. Шотландия ще има сериозни затруднения с това да се противопостави на този си опонент. Чехия е в нов подем, който ще позволи изнасянето на първокласен футбол още в първия двубой от турнира. Има няколко неща в нападението, които отборът ще използва и те ще му отворят път към трите точки.

 

Полша – Словакия с ПРОГНОЗА 1 @ 1.72, 1:2

Поляците се наслаждават на най-силното си поколение през последните няколко десетилетия. Макар успехите им все още да не са внушителни, в този си вид те имат необходимото, за да се превърнат в една от приятните изненади на турнира. Словакия няма особена класа в голяма част от своите линии. Единствено отбраната му е на ниво, като тук и тя няма да предотврати поражението.

 

Испания – Швеция с ПРОГНОЗА 2 (+1.5АХ) @ 1.75, 0:0

Испания изигра две контроли преди началото на Европейското като излезе с коренно различни състави. Все още има големи неясноти около това кои ще са титулярните им футболисти в двубоя с Швеция. Коренно различно е положението при опонента, който ще заложи на дългогодишните си състезатели. Те познават играта си прекрасно и това ще им позволи да са на прага на изненадата.

 


Последвайте ни

Партньори