Евроквалификации 2020, 15.11.2019

Дания – Гибралтар с ПРОГНОЗА 2 (+5.5АХ) @ 1.57, 6:0

Няма начин на света, по който Дания да се сравнява с Гибралтар, поне що се отнася до футбол. „Червения динамит“ изгради много силна генерация и вече години наред е част от големите футболни форуми, от големите съперничества. Изоставането от върха в групата е въпрос единствено на по-лошите показатели в мачовете с ЕЙРЕ, но не е за пренебрегване това, че датчаните имат с един изигран мач по-малко. Швейцария също е много близо до тях – само на точка изоставане, така че групата е много завързана. Трите пункта в това домакинство са неизбежни като въпросът е по-скорaо с колко, а не дали „червения динамит“ ще спечели. Гибралтарците все по-рядко губят с разгромни разлики, така ще е и този път.

 

Финландия – Лихтенщайн с ПРОГНОЗА 1 (-2.5АХ) @ 1.57, 3:0

Много, много голям мач за домакините не заради нещо друго, а заради това, че точно той ще им подпечата второто място и директното класиране за ЕВРО 2020. Финландците извървяха много дълъг път – от тотален провал до истински възход. Години след като бяха един от слабаците на континента, те са редом до най-големите. Изпъстриха състава си с немалко футболисти, които се подвизават на топ равнище, а това само трябва да ги радва. Лихтенщайн хвърли една сензация, печелейки точка срещу Гърция, а малко след това добави и още една на сметката си – от спора с Армения. Тези феноменални за уменията на тима постиения ще приключат дотук и Финландия ще нанесе един от доскоро обичайните за лихтенщайнската селекция разгроми.

 

Армения – Гърция с ПРОГНОЗА ПОД 0.5 ГОЛА ПП @ 2.75, 0:1 ПП, 0:1 КР

Сюрпризираща прогноза на огромен коефициент за този мач. Групата вече е ясна, всичко в нея е предрешено, просто остава да се разпределят 3-то, 4-то и 5-то място. Те ще са притежание на Армения, Босна и Херцеговина и Гърция, като няма да има каквато и да било разлика за всеки от тях кое от въпросните места ще заеме. Нито едно от тях не носи със себе си нито класиране за ЕВРО 2020, нито възможност за бараж, така че това е въпрос единствено на престиж. От много време арменците не са демонстрирали и част от доскоро разочароващия си облик. Все по-често техните сблъсъци са съпътствани от вкарването на много голове. Огромна част от последните им мачове приключиха с по над 2.5 гола и въпреки, че предвижданията са за удължаване на тази серия, това така и няма да се случи. Най-накрая тимът ще напомни за потресаващата си игра като този мач няма да разгърне никакви футболни достойнства и участниците в него ще се приберат при нулев хикс на паузата.


Последвайте ни

Партньори