Евро квалификации 25.03.2019

Люксембург – Украйна с ПРОГНОЗА ПОД 2.5 гола

Люксембург хвърли голямата сензация на старта в групата си, като застана начело, пред тимове като тези на Португалия и Украйна, които между другото завършиха при едно безкрайно безлично нулево реми съперничеството си. Смехотворно е да се говори, че люксембургският национален тим по някакъв начин ще се превърне в тим, борещ се за излизане от тази група, но фактите говорят, че той е на върха след края на първия кръг. Има много време до края, в което много неща ще се променят. Още в този случай, излизайки срещу един от фаворитите за някое от първите две места, Люксембург ще разбере нагледно, че изостава и то много. Украйна има редица футболисти от много висока класа, които ще направят разликата и то с лекота. Изненадващото тук ще е, че тяхната победа няма да е разгромна, а ще се нуждаят от никак немалко време, за да стигнат до първия гол. Една много добра прогноза за същия този мач е в първите 30 минути от него да няма реализиран гол, като и коефициентите за нещо подобно са много добри. Прогнозата за завършек при последния съдийски сигнал си остава под 2.5 където също коефициентите са прекрасни.

 

Турция – Молдова с ПРОГНОЗА 1 (-1.5АХ)

Мач, който не следва да предизвика ни най-малки затруднения за турците. Имайки футболисти, като настоящите си, те ще погледнат към излизането през тунела на зеления килим, за да се забавляват и да разгърнат най-доброто от уменията си. Много трудно, по какъвто и да било начин, Молдова ще е в състояние да ги спре. Присъствието на едва няколко футболисти, подвизаващи се на най-високо ниво, в най-силните европейски първенства, ще направи така, че Турция да не остави ни най-малки съмнения около това кой е по-можещият от двата тима и да се стигне до напълно нормалната развръзка. Във всяка една линия домакините имат смазващо превъзходство точно спрямо този си съперник и всъщност не се вижда начин, по който да завършат съперничеството си с него без да намерят вратата му на минимум два пъти. С всичките тези слабости в редиците си, Молдова няма как да е конкурентен на турския си съперник и ще бъде разгромен в един мач с еднопосочна развръзка. Всичко ще бъде диктувано от домакините, които ще размажат своя гост.

 

Франция – Исландия с ПРОГНОЗА НАД 0.5 ГОЛА ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

Французите продължават да се развиват в най-хубавата за тях посока. Стъпвайки на световния връх, очакванията към тях се увеличават още повече, а така те са поставени в положението на Испания отпреди години. Има известни различия и в този случай, тъй като тогава „Ла Фурия“ първо беше покорила европейския връх, преди да стъпи на световния, докато „петлите“ спечелиха Световното, а едва след това ще погледнат към Европейското. Тази Исландия не е онази, която си спечели толкова много нови почитатели след прекрасната си игра във всяка една линия преди 3 години. В последно време няколко от зоните в състава на тима изнемогват като в челото на тази класация е дефанзивната. Трудно този отбор, който има толкова много пробойни в отбраната си, ще се справи с французите и ще ги пречупи, още повече като гост. Няма да има начин, по който Исландия да спре летящия си опонент и ще претърпи една много тежка загуба като още през първата част „островитяните“ ще инкасират гол във вратата си.

 

Андора – Албания с ПРОГНОЗА 2

Андорците бяха на едно добро ниво в домакинството си на Исландия и въпреки, че отстъпиха с 2:0 демонстрираха нелош футбол. Това беше един от най-силните им двубои в последно време като някак си допуснаха толкова малка загуба от съперник, който беше и част от последния голям футболен турнир на континента. Много по-трудна изглежда задачата им срещу Албания, макар всъщност букитата да не мислят така. Тук могат да се намерят коефициенти от сорта на 1.40 за победа на гостите, които са си повече от прекрасни. Албанците се провалиха на старта в домакинството си на Турция и нов провал, срещу Андора, ще е равносилен на тотален крах за тях в начинанието им някак си да стигнат до класиране на Европейското. Албания има състав, който изгражда от години насам и точно сега, когато е във върховото си състояние, няма начин, по който да не триумфира точно срещу един от най-трагичните национални тимове на континента – Андора.

 

Косово – България с ПРОГНОЗА 2 DNB

Националният тим на Косово, който е един от последните учредени в Европа, се развива и то с никак немалки темпове. Той демонстрира много силни изяви по време на Лигата на нациите като спечели групата си, което значи, че даже да се провали по възможно най-шумния начин по време на квалификационния цикъл, ще има своята възможност да се озове на европейското точно вследствие на постигнатото в новия турнир на национално равнище. Косово някак си изгради една безумна серия от 11 поредни сблъсъци без да има претърпяно поражение, но много малка част от всичките му тези съперници бяха от по-висок калибър. При всички положения най-силният сблъсък с участието на този тим беше приятелският срещу Дания отпреди няколко дни, който завърши при 2:2. Преди това Косово се поздрави и с други приятни резултати като най-голямата му победа в числово изражение беше в домакинството на Азербайджан в същия този турнир Лига на нациите срещу Азербайджан с 4:0, но класата на „азерите“ спрямо тази на „червения динамит“ е незначителна. България не разгърна най-доброто от качествата си в домакинството на Черна гора и въпреки това можеше да спечели. Един голям пропуск за тима в края на мача му попречи да се поздрави с всичките точки, но въпреки това е трудно да се каже дали този двубой следва се определи като добър или лош. „Лъвовете“ ще се изявят на още по-добро ниво в тази си визита и ще зарадват феновете си с първа победа в квалификационния цикъл за Европейското.

 

Португалия – Сърбия с ПРОГНОЗА НАД 0.5 ГОЛА ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

Португалците продължават серията си без допуснато поражение като за последно отстъпиха на Уругвай в 1/8 финалите на Световното. Тогава шоуто на Единсон Кавани ги съкруши и ги изхвърли от голямата надпревара, но веднага след това те започнаха изграждането на нова дълга серия без допуснато поражение, която е в сила и до днес. Възпитаниците на Фернандо Сантош нямат загуба в последвалите си 7 сблъсъка като единствено липсата на известна доза шанс им попречи да вземат всичките точки от домакинството си на Украйна, в което имаха тотално превъзходство. Точно те спечелиха и групата си в Лигата на нациите като завършиха пред Италия и Полша, така че даже при неблагоприятна развръзка в квалификационната си група, ще са в супер позиция, за да се класират за следващото Европейско. Сърбите направиха същото на свой ред, като останаха пред Литва, Черна гора и Румъния. Този мач ще е такъв, в който тимовете да са готови да влязат в зрелищно надиграване, а головете да падат един след друг. Коефициентите за вкарване на такъв още до паузата са супер и не следва да се пренебрегват.

 

Черна гора – Англия с ПРОГНОЗА 2 (+1АХ)

Не се вижда начин, по който този тим на Черна гора, който не демонстрира нещо кой знае колко силно от изявите си срещу България преди няколко дни, да стигне до добър резултат в домакинството си на „трите лъва“. Същият този тим на домакините не беше никак убедителен във визитата си на „лъвовете“ като следваше да загуби от тях, но не се стигна дотам след редица пропуски от страна на възпитаниците на Хубчев. Имайки обаче съперник от много по-висока класа, какъвто безспорно е този на Англия, черногорците ще се пропукат и то неведнъж. Рахим Стърлинг е в супер серия след като в два от последните си двубои се разписа на 3 пъти в противниковата врата. Той го стори както в клубния си тим Манчестър Сити така и в националния срещу Чехия в откриващия сблъсък от квалификациите. Англичаните продължават да са един от най-прогресиращите тимове на национално равнище и ще затвърдят това и във визитата си на Черна гора, като ще спечелят този хендикап.

Усреднени коефициенти за мачовете можете да видите тук


Последвайте ни

Партньори