Евро квалификации 24.03.2019

Казахстан – Русия с ПРОГНОЗА ПОД 2.5 гола

Казахстан се раздели с Мъри Стоилов и въпреки това продължава да върви в правилната посока. Този тим хвърли най-голямата сензация на първия квалификационен кръг, размазвайки не кой да е, а Шотландия с 3:0. Това беше и най-големият триумф за него от дълго време насам . През последната половин година казахстанците стигнаха до едва две победи с подобно числово изражение като всяка от тях беше срещу съперници, които все още са считани за слабаци на континента – Андора и Азербайджан. Най-накрая този тим се поздрави с подобен категоричен триумф срещу съперник, който е определя за една класа по-нагоре. Русия е много близък до ниво с Шотландия, че дори и превъзхожда островитяните. „Сборная“ с Черчесов предизвика истински фурор с изявите си на световното, но въпреки това не направи нещо кой знае колко изумително. Тимът е в един застой, който ще продължи и срещу добре познатия съперник от Казахстан. Много добре домакините ще използват силните си страни и ще въведат мача към битка, а не към надиграване, за да завърши с малко голове и по възможност с точка за тях.

 

Уелс – Словакия с ПРОГНОЗА 1 равен няма залог

Уелс се провали по един много изненадващ начин в това да спечели групата си в лигата на нациите, в която имаше една много приятна компания, каквато бе тази на съседите от Ейре и скандинавците от Дания. Въпреки това „драконите“ останаха втори с което пропиляха една много добра възможност даже при провал в квалификационния цикъл да се озоват на финалите на първенството на континента. За тяхно щастие жребият им отреди много благоприятна група, в която няма нито една от обичайните футболни сили. В ролята на такава влиза Хърватия, която е в процес на подмладяване и трудно ще разгърне обичайното си ниво от последните една-две години. Уелс има много добра възможност даже да спечели тази си група, но за целта има необходимост от три точки още в първия си мач. При група от 5, един нямаше как да има съперник на старта и това беше точно тимът на „драконите“, който ще е пределно мобилизиран за домакинството си на Словакия и ще извлече своето.

 

Унгария – Хърватия с ПРОГНОЗА ПОД 1.5 гола първо полувреме

Унгарците ще се окопаят много добре в собствената половина и ще използват това, че съперникът е в период на смяна на поколенията. „Шахматистите“ започнаха да правят рокада още след края на последния голям футболен форум и така си позволиха да бъдат отнесени в една от визитите си в лигата на нациите като отстъпиха с половин дузина голове на „Ла Фурия“. Това по никакъв начин не ги измества от тяхната изградена през последните няколко години страхотна позиция на европейската сцена. Продължаващи да са много сериозен отбор на континента, те поглеждат и към квалификациите за европейското след като останаха на една ръка разстояние от това да спечелят групата си в новия турнир на национално равнище, изпускайки победата срещу Англия в заключителните минути. Хърватия ще е леко смутена и със сигурност повлияна от ротациите в редиците си и няма да блести срещу Унгария като и головете в мача ще са малко.

Усреднени коефициенти за мачовете можете да видите тук

 


Последвайте ни

Партньори