Евро квалификации 23.03.2019

Грузия  – Швейцария с ПРОГНОЗА ПОД 2.5 гола

Тимът на Грузия е задължен да се възползва от домакинското преимущество и да постави един силен старт на квалификациите за европейското първенство. Без ни най-малко съмнение казваме, че точката за домакините ще е изцяло в графата, която ще удовлетвори изхода от първия им сблъсък, при положение, че насреща имат един можещ съперник, който през последните години се снабди с все по-големи фигури в редиците си и все по-често попада под светлината на прожекторите. Една от старите големи слабости на „кръстоносците“ ще се прояви точно в този случай, а именно това да не играят по възможно най-добрия начин във визитите си. Победата им тук е под много сериозна въпросителна, а постигнат ли я, тя ще е с неповече от гол разлика, като имаме предвид такава с 0:1. Няма как в един толкова ранен етап на подобен квалификационен цикъл да се стигне до някакво зрелище, а коефициентите за прогнозираната развръзка са направо супер.

 

Гибралтар – Ейре с ПРОГНОЗА ПОД 1.5 гола първо полувреме

Гибралтарският национален тим е запращан все по-често в групата на най-слабите, в която редовно попадат Лихтенщайн, Андора и Сан Марино, но той прави макар и леки крачки в правилната посока. Най-лошото за него е, че има много ограничен избор по отношение на футболисти, така че трудно има как да направи някаква по-сериозна селекция за успешен стартов състав. Същият тим разчита на едни и същи футболисти от учредяването си като национален отбор и следва най-накрая те ако не друго, то поне да са добре сработени, а окупирайки се в собствената половина и на много случаи в собственото си наказателно поле, да не допуснат повече от гол във вратата си до паузата, за което коефициентите вървят много добре. Трудно Гибралтар ще е в състояние да мисли за това да намери вратата на съперника още повече през първата част, така че тези добри коефициенти за най-много гол до паузата, който ако въобще падне, ще е в полза на гостите, са добри.

 

Малта – Фарьорските острови с ПРОГНОЗА под 1.5 гола първо полувреме

Прогноза, която е напълно аналогична с тази от горния мач. И тук съперничеството е между тимове, за които по никакъв начин няма как да се каже, че са и от средно ниво в групата си. Точно те са двата най-големи фаворита за заемането на последните места в съответната група, но въпреки това ще направят някакъв опит да погледнат към благоприятна за себе си развръзка. Историята на футбола не помни случай, в който някой от тях да е стигал до финалите на толкова голям футболен форум, няма и да запомни такъв и в този случай, но въпреки това регламентът е такъв, че те ще имат възможността да се изявят. От дълги години насам даже и в такива съперничества със себеподобни, всеки от тях влиза не в надиграване, а в надлъгване, което в една огромна част завършва с малко голове.

 

Швеция – Румъния с ПРОГНОЗА ПОД 2.5 гола

Мач между съперници за едно от най-желаните места в групата – тези, които водят до директно класиране на европейското първенство. С напълно изравнени сили, Швеция и Румъния откриват кампанията, а всеки от тях изповядва футбол, който се осланя до голяма степен на силните изяви в отбранителен план, така че едва ли ще се стигне до предприемането на някакви прекомерни рискове още на старта и то срещу съперник, явяващ се директен такъв за класиране. „Тре кронур“ имат домакинското преимущество, но много често точно в такива случаи, то е без никакво значение. Както те, така и техните съперници, ще бъдат прекалено сковани, ще гледат основно към това да не загубят в откриващия си сблъсък и така ще бъдат въвлечени в спор, в който головете няма да изобилстват, а емоцията от играта ще остане на заден план.

 

Босна и Херцеговина – Армения с ПРОГНОЗА 1

Една много хубава единица за днешния ден се вижда точно в този мач. Босненците вървят все по-напред и нагоре във футболно отношение в цяла Европа, но следва да поглеждат все по-често към подмладяването в редиците си. Имайки няколко футболисти, около които се гради цялата им игра, те са принудени да поглеждат към това да използват талантите си от следващото поколение. В най-скоро време една сериозна част от дългогодишната им генерация, която вече бере плодовете на труда си, ще се оттегли от националната формация, така че мястото на Босна и Херцеговина на едно много добро място поне в европейския футбол стои под сериозна въпросителна. Арменците имат двама-трима футболисти, които са в състояние да внесат разликата в мачовете на тима си, но срещу съперник, имащ много повече индивидуалности насреща, какъвто е босненският, това трудно ще им позволи да си тръгнат с желания резултат. Босна ще триумфира и ще потегли към класирането си на европейското по възможно най-добрия начин.

Усреднени коефициенти за мачовете можете да видите тук

 


Последвайте ни

Партньори