България А група 21.03.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

ЦСКА 1948 – Ботев Вр с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.81, 1:0

Столичният тим изпадна в най-слабата си серия през сезона като вече е в поредица от три поражения. Това доведе и до треньорска смяна. Такава беше извършена и в редиците на техния съперник, така че още в този кръг това, което тимовете ще разгърнат, е нещо, коренно различно от досегашното. Футболистите, които са на разположение на столичани, са по-класни и това ще им отвори път към изиграването на един по-силен двубой и към прекратяване на пропадането. Все пак няма да има голов спектакъл.

 

Левски – Славия с ПРОГНОЗА 2 (+1.5АХ) @ 1.41, 1:0

Само преди няколко дни същите тимове влязоха в спор от четвъртфиналите на турнира за купата. Двубоят им беше възпрепятстван и от климатичните условия, и падналият сняг на стадион „Славия“, като той попречи за разгръщането на особено качествен футбол. В крайна сметка домакините стояха малко по-добре и това им отвори път към победата. Вече няколко години те се справят прекрасно в мачовете с големия си градски опонент, така ще е отново.


Последвайте ни

Партньори