Димитър Бербатов готви огромна изненада за феновете

Димитър Бербатов е приготвил голяма изненада за феновете, които ще присъстват на благотворителния мач на 14-ти юни. Както знаете неговата фондация, и тази на Луиш Фиго организират уникално футболно шоу, в което участие ще вземат много световни футболни звезди. Днес Бербатов представи един от спонсорите на срещата, след което разкри част от изненадите за запалянковците.

„Сега няма да съобщя нищо ново. Но хората, които ще дойдат на стадиона, ще видят, че някой ще се появи изненадващо. Тези, които дойдат на стадиона, ще разберат“, каза Бербатов.

Най-успешният български футболист през този век участва в представянето на новия спонсор „Хюндай“, който ще бъде официален превозвач на звездите, които ще пристигнат в София.

„Правим всичко, за да се чувстват звездите прекрасно при престоя им тук. Как убеждаваме тези играчи да дойдат? Ако им покажеш нужното уважение и респект, ще ти отговорят със същото. Трябва да знаеш как да подходиш към тях. Щом такива звезди идват в България, значи имам подход. Хората на най-високо ниво, в частност спортистите, са най-здраво стъпили на земята. Ще бъде добре младите да видят успели хора, които са познати по цял свят“, коментира още той.

Българинът бе сред гостите на „Уайт Харт Лейн“ за последния мач на бившия му клуб Тотнъм на този стадион. „Спомените остават и те топлят. Беше носталгично на последния мач на „Уайт Харт Лейн“, видях се с доста хора, много хубав момент. Краят на една ера, но започва друга“, каза Бербатов.


Последвайте ни

Партньори