Аржентина Примера насионал, 24.07.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Сан Лоренцо – Сентрал Кордоба с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.45, 1:0

Аржентинският мач от днешната вечер е между Сан Лоренцо и Сентрал Кордоба. Едва в началото на първенството те ще са насреща, така че със сигурност развръзката ще е напълно отворена. Те взеха по точка от първия кръг, завършвайки при 1:1. Сентрал Кордоба размаза опонента си в последните две визити с разгромни резултати, а този мач отново ще е с голове.

 

Расинг Клуб – Химнасия Ла Плата с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.44, 0:0

Мач от самото начало на аржентинското първенство. Елитната дивизия на страната има няколко отбора, които са над равнището на останалите. Нито Расинг Клуб, нито Химнасия са сред тях. Ключово за тези тимове е да изградят добър актив в откриващите мачове. Химнасия сътвори топ спектакъл с четири гола в първия двубой, а срещу Расинг Клуб отново ще играе отворено и головете ще завалят.

 

Алварадо – Сан Мартин с ПРОГНОЗА 2 (+0.5АХ) @ 1.44, 2:0

Алварадо е в средата на таблицата във втората дивизия на аржентинския футбол, без да има особени амбиции за промоция. С този си отбор няма да има ни най-малки затруднения и с оцеляването си. Неговият опонент е в коренно различна позиция, като вече има поглед към промоцията. Сан Мартин ще запази силния си футбол и ще добави още точки към актива си.


Последвайте ни

Партньори