Англия Премиършип 31.01.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Брайтън – Тотнъм с ПРОГНОЗА 1 (+1АХ) @ 1.45, 1:0

Брайтън изнесе силен мач срещу Фулъм и въпреки това отново не спечели. Страшно много станаха пропуските за момчетата на Потър. Много пъти те са разгръщали топ футбол точно в такива съперничества с водещи опоненти, така че със сигурност ще са на ниво и този път. Техният футбол включва изобилие от подавания на късо разстояние, а срещу Тотнъм това ще им донесе успех. Много сериозна стана програмата на „шпорите“, които няма да са на ниво в този сблъсък и ше се пропукат. Брайтън не само, че ще наложи своя футбол, ще има превъзходство при притежанието на топката и няма да загуби.

 

Челси – Бърнли с ПРОГНОЗА 2 (+1.5АХ) @ 1.75, 2:0

Силният старт на годината за „сините“ започва все по-често да остава на заден план. Провалите им започнаха да следват един след друг, а в един такъв мач, като този с Бърнли, всички погледи са върху тях и ги задължават да спечелят и то с по-сериозна разлика. Този Челси все още няма необходимото, за да е сред водещите отбори в Англия. Бърнли се чувства все по-добре, а победата над Вила ще му вдъхне още по-голям импулс. Със сигурност същият тим няма да е фигурант в една такава на пръв поглед трудна визита. Бърнли ще е на познатото си равнище и при влизането в заключителните игрови минути ще е съвсем близо в резултата до своя именит опонент, така че ще има и поглед към изкопчването на точка от тази визита.


Последвайте ни

Партньори