Англия Премиършип 21.03.2021

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Астън Вила – Тотнъм с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.31, 0:2

Много офанзивни са участниците, които ще видим в този мач. Астън Вила забрави как да вкарва голове и изпитва грандиозни трудности точно заради това. Напълно нормално е да си припомни как да нанася завършващи удари точно срещу разклатения Тотнъм. „Шпорите“ на Моу бяха сериозни сюрпризирани от хърватския Динамо, който въпреки поражението си с 2:0 в първия мач, сътвори обрат и ги отстрани. Тотнъм ще заложи на това да се надвкарва с Астън Вила, така че реализирането на два гола в този мач е нещо задължително.

 

Уест Хям – Арсенал с ПРОГНОЗА Х @ 3.45, 3:3

Страшно назад ще бъдат принудени да се върнат феновете на футбола, за да видят кога за последно в подобна фаза от кампанията Уест Хям е бил по-напред от градския си съперник Арсенал. Нещо повече, преднината му в момента е много сериозна, като се изразява в цели 7 пункта. Уест Хям ще влезе в спора за местата в евро-турнирите. Момчетата на Мойс са в голям възход и със сигурност ще продължат със силна игра в собствената половина и ще зструднят „артилеристите“. Напълно равностойни са тези тимове, така че хикс помежду им е прогнозата тук.


Последвайте ни

Партньори