Англия Премиършип, 14.09.2020

Безплатни футболни прогнози за седмицата. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Шефилд Юнайтед – Уулвс с ПРОГНОЗА под 0.5 гола първо полувреме @ 2.35, 0:2 (първо полувреме), 0:2 (краен резултат)

Футболните качества ще останат изцяло на заден план в този сблъсък между Шефилд Юнайтед и Уулвс за сезона. Без каквито и да било размествания при всеки от тях, погледите им са насочени към завършване в горната половина на таблицата. За Уулвс това е достижима задача, докато за Шефилд Юнайтед просто по-скоро да е извън обхвата на възможностите. Момчетата на Санто са много добре стоящи на терена в такива сблъсъци, но Шефилд има подобна игрова постройка, така че нито един от участниците в този мач няма да е способен да вземе инициативата и да демонстрира превъзходство, което да му осигури вкарване на гол преди паузата.

 

Брайтън – Челси с ПРОГНОЗА под 1.5 гола първо полувреме @ 1.50, 0:1 (първо полувреме), 1:3 (краен резултат)

Завършекът на последния сезон за Брайтън беше напълно достатъчно, за да подпечата оцеляването. В крайна сметка момчетата на Потър останаха на 7 точки пред зоната на здрача и така кръгове преди края беше ясно, че и през следващата година ще са част от английския футболен елит. Точно преди началото на сезона те изиграха контрола срещу задаващия се съперник от първия кръг – Челси, като изненадващото беше, че не загубиха от него. Реализираната дузпа в последната минута от страна на „чайките“ им донесе хикс в тази контрола, така че със сигурност те не отстъпват чувствително на лондончани. Това ще се види и в откриващия сблъсък за тях като головете през първата част тотално ще отсъстват.


Последвайте ни

Партньори