ВИП прогнози за 29.04.2020

Безплатни футболни прогнози за днес. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

Шахтьор Солигорск – Брест с ПРОГНОЗА под 2.5 гола @ 1.65, 4:2

Прогнозите са за мачовете от полуфиналите в надпреварата за купата на Беларус, като и двата са реванши. Шахтьор Солигорск вече има чувствително изоставане след като се пропука и отстъпи с 2:0 на Брест. Това, че падат толкова малко голове в мачовете на тима при всички положения не е добре за него и прави така, че да трябва да демонстрира нещо, граничещо с извънземного, за да се наложи с голяма голова разлика срещу Брест в реванша. Не са малко случаите, в които тимът все пак се разписа по два пъти във вратата на съперника си, а повече от два – не го стори нито веднъж. Брест много рядко допуска голове още повече два или три в собствената мрежа. Така този спор между Шахтьор и Брест няма да предложи много шоу и ще остане с малко голове като това 2:0 за Брест ще натежи.

 

БАТЕ Борисов – Славия М с ПРОГНОЗА 1 (-1АХ) @ 1.55, 2:0

БАТЕ поглежда към финала, въпреки че е в изоставаща позиция. Славия Мозир се наслади на най-силния си сблъсък от месеци насам и то точно срещу топ тима на Беларус. Триумфът, макар и само с 1:0, прави развръзката около крайния победител много непредсказуема. Само преди няколко дни тимът на Славия Мозир беше размазан от ФК Минск и то на собствения стадион, допускайки 3 гола във вратата си. Предизвикателството срещу БАТЕ Борисов ще е още по-сериозно. От първия съдийски сигнал домакините ще вземат инициативата и ще имат смазващо преимущество. Славия Мозир ще се озове в собствената половина и при такъв развой просто не се вижда как няма да загуби, че то и с голяма разлика, с което и да отпадне от надпреварата.


Последвайте ни

Партньори