ВИП прогнози за 24-25.04.2020

Безплатни футболни прогнози за днес. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

Смолевичи – Динамо с ПРОГНОЗА 2 @ 1.80, 1:3

Динамо Минск не разгръща най-добрия си футбол като дотук или печели, или губи. Няма нито едно реми в актива му, а вече измина немалка част от първенството. Въобще не е изненадващо, че голяма част от прогнозите за този мач със Смолевичи са точно за такава развръзка – разделяне на точките. Това, че разликата в класите на тези тимове е толкова съществена обаче ще натежи и ще даде смразяващо превъзходство на гостите. Много рано в хода на съперничеството те ще вземат инициативата и ще създават положение след положение пред вратата на Гомелко. Все пак Смолевичи не инкасира много голове като всичките му 5 мача дотук останаха с под 2.5. И това няма да спре Динамо да запише първата си победа като гост през сезона.

 

Славия Мозир – ФК Минск с ПРОГНОЗА НАД 1.5 гола @ 1.45, 1:3

Тимът на Славия Мозир се провали във визитата си на Ислач и така за втори път се озова на губещата страна. Това е последното нещо, което вълнува отбора точно в този миг, в който определено е на седмото небе. Той продължава похода си в турнира за купата на Беларус, а в същото време се справи с БАТЕ Борисов с 1:0 в първото съперничество от полуфиналите. След този мач завърши при нулево реми с Рух Брест и вече споменатото поражение от Ислач с 2:1. Славия Мозир играе зрелищен футбол, а срещу тази все по-отчайващо изглеждаща отбрана на ФК Минск, не се вижда как няма да се разпише. Коефициентите за вкарването на два гола в сблъсъка са повече от добри.

 

Городея – БАТЕ с ПРОГНОЗА ПОД 2.5 гола @ 1.62, 0:2

Едно и също вече 5 кръга демонстрира Городея. Това, че не разполага с особено силни футболисти в редиците си в никакъв случай не се превръща в особена спънка за записването на добри резултати. Пораженията от Витебск и Шахтьор Солигорск в първите два кръга бяха загърбени от 3 поредни победи с по 1:0. Във всеки от изброените 5 мача головете бяха нещо безкрайно рядко срещано – като винаги налице беше под 2.5 гола. БАТЕ Борисов също позагуби от головия си нюх след като за споменатите кръгове, а като към тях се добавят и 3 мача за купата на страната, едва на два пъти демонстрира нещо по-забележително пред противниковата врата. Городея ще съумее и в този случай да остави мача с малко голове и да го направи много труден за БАТЕ.


Последвайте ни

Партньори