ВИП прогнози за 20.06.2020

Безплатни футболни прогнози за седмицата. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Верона – Каляри с ПРОГНОЗА НАД 1.5 гола @ 1.35, 2:1

От завръщането си в елитната дивизия на италианския футбол Верона се превърна в истинска сензация. 8-то място, което тимът обитава при подновяването на първенството, е истински благодат за него. Той е с такъв точков актив, че е само на една от Милан и на четири от Наполи, като и от двата опонента има с един изигран двубой по-малко. Верона се отличава с все по-дефанзивния си футбол като вкарва много рядко. Страшно малко са тимовете в дивизията, които са се разписали по-малко пъти. Каляри е на сходна позиция в средата на таблицата, така че участниците в този сблъсък ще си позволят по-разкрепостен футбол и поглед към всичките точки.

 

Торино – Парма с ПРОГНОЗА 1 ДНБ @ 1.53, 1:1 (върнат залог)

Страшно важен мач за закъсалия тим на Торино. Той е само на две точки от зоната на изпадащите като радващото за него е, че през сезона вече има два очертали се изпадащи тимове в лицето на Бреша и Спал, а освен тях има още 4 други на дъното, като само един от тях ще изпадне. Едва ли това ще е точно отборът на Торино, който разполага с няколко първокласни футболисти. Точно те ще направят разликата в сблъсъка с Парма и макар пред празни трибуни, „биковете“ ще се наложат и дори ще погледнат към средата на таблицата.


Последвайте ни

Партньори