ВИП прогнози за 10.05.2020

Безплатни футболни прогнози за днес. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

Смолевичи – БАТЕ с ПРОГНОЗА 2 (-1.5АХ) @ 1.90, 3:5

Много сериозни затруднения се откриват пред Смолевичи след поредните поражения в последните два кръга. Тимът все още няма нито една записана победа през този сезон като дотук се отличи единствено със записването на три хикса, като изненадващото е, че два от тях бяха срещу някои от най-силните отбори в цялото първенство, каквито са тези на Шахтьор Солигорск и Брест. Смолевичи продължава безкрайно трудно да намира път към противниковата врата и да вкарва голове. БАТЕ Борисов набира все по-сериозна скорост, а класирането за финала в турнира за купата, гарнирано с двете поредни победи в първенството, със сигурност загатват за подем. Той ще бъде налице и в този случай като триумфът отново ще е изразителен.

 

Брест – Динамо Минск с ПРОГНОЗА ПОД 2.5 гола @ 1.66, 2:1

Топ дербито на беларуския футбол този уикенд е точно между тези тимове. Безспорно всички погледи не само на феновете на тези отбори, а и тези на играта като цяло, ще са насочени към това съперничество. Брест е носителят на титлата от миналата кампания и при всички положения ще направи страшно много, за да погледне към запазване на златните медали. Ранното изоставане от върха със сигурност ще натежи и ще задържи тима поне в следващите няколко кръга на чувствителна дистанция от първото място. Точно сблъсъкът с Динамо Минск е супер шанс за него да загърби несполуките и да започне изграждането на победна серия. Съперникът е много корав и въпреки, че в последно време не е на необходимото ниво, тук ще е в пъти по-стабилен в собствената половина.

 

Витебск – Шахтьор Солигорск с ПРОГНОЗА 2 @ 1.65, 0:0

Типичен средняшки тим като този на Витебск, вече направи необходимото, за да се озове твърдо на желаното място. Навярно той ще остане там и след изиграването на последния кръг от сезона. Много сериозна задача се открива пред него, каквато е тази да се справи с Шахтьор Солигорск. Силната игра на съперника е на дневен ред в Беларус и определено приковава погледите. Серията от поредни победи за гостите става все по-сериозна и те имат необходимото, за да я продължат. Положението е такова, е Шахтьор Солигорск отново ще разгърне футбол от сериозно равнище, ще надиграе отвсякъде своя опонент и ще се увенчае с триумфа.


Последвайте ни

Партньори