ВИП прогнози за 09.05.2020

Безплатни футболни прогнози за днес. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Славия М – Жодино с ПРОГНОЗА 1Х @ 1.50, 0:0

Безкрайно зрелищен сблъсък с участието на Славия М видяха футболните запалянковци в миналия кръг. Тогава тимът поведе рано-рано след което допусна обрат през втората част, за да осъществи такъв и на свой ред след пускането в игра на Слюсар, който вкара два гола в рамките на само една минута за крайното 3:2. Една такава победа беше необходима на Славия М, за да върне настроението в редиците. Жодино е на върха на възможностите си като продължава с добрите игри. Безкрайно точна беше прогнозата за последния сблъсък с негово участие за много голове като избраната тогава линия беше 1.5. Въпросният спор с ФК Минск завърши при резултат 5:2 като още до 31-та минута прогнозата беше печеливша. Най-накрая Жодино няма да е на особено високо равнище и няма да спечели тази визита.

 

Неман – Рух Брест с ПРОГНОЗА 1Х @ 1.35, 2:4

Неман е много силен когато става на въпрос за играта на собствения стадион. Сюрпризиращо беше това, че в едно от последните си подобни изяви тимът не се справи с опашкарите от Белшина като крайният резултат тогава беше 1:1. И програмата беше безкрайно трудна като в последно време включваше сблъсъци с три от топ тимовете в дивизията, така че това съперничество с Рух Брест е супер за домакините. Техните съперници навлязоха в една рядко срещана поредица като в 3 от последните си 4 мача завършиха наравно, а освен това продължават да имат страшни затруднения пред гола. Всичко казано дотук загатва за това, че Неман ще има сериозно превъзходство и просто няма да допусне загуба в този кръг.


Последвайте ни

Партньори