ВИП прогнози за 02.05.2020

Безплатни футболни прогнози за днес. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

ФК Минск – Жодино с ПРОГНОЗА НАД 1.5 гола @ 1.45, 2:5

Нов беларуски мач, който ще има какво да предложи. ФК Минск е безкрайно зрелищен за наблюдаване като головете във всеки негов мач валят. Точно 19 дотук само в първенството като свидетели на повече станаха феновете единствено на водача в таблицата Слуцк. Жодино е на другия полюс като вече се утвъри като тима с най-малко допуснати голове във вратата си – едва два, но в същото време и реализира безкрайно малко – само четири. Най-накрая същият този отбор ще погледне към това да разкрепости играта си и да се хвърли в едно истинско футболно надиграване със съперник, който с удоволствие ще откликне на това. Вкарването на два гола в този мач просто е най-добрата прогноза.

 

Динамо Минск – Слуцк с ПРОГНОЗА 1 @ 1.57, 1:2

Феновете на Динамо, които са страшно много на брой, най-накрая видяха добър футбол от своите след като в рамките на първото полувреме в сблъсъка със Смолевичи те реализираха на два пъти и предрешиха крайния изход. С тази победа продължават похода си към горната половина на таблицата, а нова такава със сигурност ще затвърди това им движение. Слуцк е непредсказуем тим, който прави силен след силен мач. Един-единствен е провалът за гостите до момента като той дойде преди повече от месец когато отстъпиха на Брест с 1:0. Сензационно беше това, че Слуцк спечели визитата си на Шахтьор Солигорск, а малко преди това се справи по подобен начин и с Ислач. Най-накрая тимът ще срещне съперник, който не само да го победи.

 

Рух Брест – Городея с ПРОГНОЗА над 1.5 гола @ 1.65, 1:1

Рядко за подобна прогноза има толкова големи коефициенти. Една такава е на разположение в този мач от беларуското първенство. Рух Брест не блести изобщо и при всички положения е способен не само да си гарнатира оцеляването в елита, а и да го направи много преди последния кръг. Мометата на Седньов са безкрайно силни в отбрана. Дотук те вкараха два гола и допуснаха още толкова, което еднолично ги прави тима, в чиито мачове най-рядко се стига до точни завършващи удари. Нещо подобно е в сила и за съперника от Городея, който дотук има сериозен точков актив, заемайки място в горната половина на таблицата. Преди броени дни тимът беше победен от БАТЕ Борисов с 2:0 и това беше единствената му загуба през април. Тези толкова много на брой слаби по отношение на резултатността мачове и за Рух, и за Городея, ще останат настрана и тук головете ще са най-малко два.


Последвайте ни

Партньори