Мач на деня – 27.юни.2017

НАЧАЛО: 20:00 ч, ПРОГНОЗА – 1 (първо полувреме)

КОЕФ. 1,80

Старт – Арендал, резултат:  1:0 (ПП).

Това е последният мач от 14 кръг на норвежката Адекопа Лига. Домакините са устремени към промоцията, а целта на гостите е оцеляването, имайки предвид, че заемат последното място във временното класиране. Екипът ни е на мнение, че отборът на Старт ще наложи тотален натиск в търсене на успеха още преди почивката.

Старт – след изиграването на 13 шампионатни мача, домакините успяха да реализират 25 гола в тях. Това показва отличната игра на тима в нападение и бъдете сигурни, че срещу последния в таблицата – Арендал, трите точки нямат алтернатива за отбора на Старт.

Арендал – гостите се намират на последното място във временното класиране, но все още имат реални шансове за оцеляване. Отборът на Арендал се справя добре в нападение, но кошмарното представяне в отбрана коства загуба на много точки.

Прогноза – 1 (първо полувреме), (коеф. 1,80) – през последните 10 години тези съперници нямат изигран мач помежду си. Без съмнение домакините са в ролята на фаворит, имайки предвид моментното състояние и амбициите на двата отбора. Прогноза – 1 (първо полувреме).


Последвайте ни

Партньори