Мач на деня – 23.май.2017

НАЧАЛО: 21:45 ч, ПРОГНОЗА – 2

КОЕФ. 3,00

Париж ФК – Орлеан, резултат:  0:1.

Плейофен мач от френския футбол за място в Лига 2. Домакините завършиха на 3 място в Националната Лига, докато гостите се добраха до 18 позиция в Лига 2, което им дава право да запазят мястото си. Двубоят ще се играе на стадион „Шарлети“, а екипът ни е на мнение, че Орлеан притежава по-качествен тим и ще спечели.

Париж ФК – домакините записаха 7 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните си 10 мача. Логично на тези резултати отборът на Париж ФК се добра до плейоф и мотивацията в състава ще бъде много голяма. Трябва да отбележим факта, че представянето на Париж ФК в нападение е посредствена с реализирани 30 гола в 34 шампионатни мача през редовния сезон. Този недостатък може да се окаже решаващ в предстоящия двубой.

Орлеан – гостите се справят добре в нападение през този сезон и това със сигурност ще им даде предимство в предстоящия сблъсък. Екипът ни е на мнение, че футболистите на Орлеан ще излезнат пределно мотивирани в този мач и вероятността да го спечелят, е голяма.

Прогноза – 2, (коеф. 3,00) – през последните 10 години тези съперници са изиграли 4 мача помежду си, а резултатите показват 2 победи за Париж ФК и 2 успеха за Орлеан. Двата отбора ще бъдат пределно мотивирани да спечелят, но екипът ни е на мнение, че шансовете на гостите са по-големи. Прогноза – 2.


Последвайте ни

Партньори