Мач на деня – 22.май.2017

НАЧАЛО: 20:00 ч, ПРОГНОЗА – НАД 2,5 ГОЛА

КОЕФ. 2,00

Стабек – Викинг, резултат:  1:1.

Това е последният мач от 10 кръг на норвежката Типелига. Домакините стартираха много силно сезона, докато гостите се намират в дъното на таблицата и по всяка вероятност ще им се наложи да се борят за оцеляването си през тази кампания. Екипът ни очаква интересен сблъсък с попадения в двете врати.

Стабек – домакините записаха 5 победи, 2 равенства и 2 загуби в изиграни 9 кръга от началото на сезона. Отборът на Стабек е реализирал 19 гола в тези 9 мача, което показва отличната ефективност на футболистите в нападение. Бъдете сигурни, че и сега попадения във вратата на съперника няма да липсват.

Викинг – доста изненадващо гостите се намират на последното място във временното класиране. Викинг започна трудно сезона, а основният проблем е реализирането на голове. Според нас треньорският щаб е наясно, че трябва да се търсят попадения в предстоящата визита, за да може да бъде измъкната поне точка.

Прогноза – над 2,5 гола, (коеф. 2,00) – съперниците са на противоположни полюси, имайки предвид моментната им форма и класирането в таблицата. Няма съмнение, че и двата отбора ще търсят трите точки, което предполага офанзивен футбол и попадения в двете врати. Прогноза – над 2,5 гола.


Последвайте ни

Партньори