Мач на деня – 21.май.2017

НАЧАЛО: 17:00 ч, ПРОГНОЗА – НАД 2,5 ГОЛА

КОЕФ. 1,95

Суонзи – Уест Бромич, резултат: 2:1.

Срещата е от последния 38 кръг на Премиършип. Двата отбора ще играят за честта си и крайният изход на този двубой няма да бъде решаващ в битката за оцеляване или тази за място в Европа. Екипът ни очаква съперниците да бъдат освободени и с офанзивен футбол да зарадват феновете си.

Суонзи – в последните 4 кръга домакините записаха 3 победи и 1 равенство. Благодарение на тези отлични резултати те успяха да си осигурят оцеляването кръг преди края. Футболистите на Суонзи са реализирали 43 гола в Премиършип през тази кампания и според нас ще се опитат да зарадват публиката с победа и попадения в този последен кръг.

Уест Бромич – гостите се намират в много слаба форма през последните 2 месеца и доказателство за това са резултатите им. Въпреки всичко сезонът може да се определи като успешен за Уест Бромич, тъй като отборът заема 9 място във временното класиране кръг преди края.

Прогноза – над 2,5 гола, (коеф. 1,95) – екипът ни очаква съперниците да излезнат с настройка да спечелят този последен за сезона мач. Двата отбора се справят добре в атака и посредствено в защита, което предполага много голови положения пред двете врати. Прогноза – над 2,5 гола.


Последвайте ни

Партньори