Мач на деня – 20.май.2017

НАЧАЛО: 19:00 ч, ПРОГНОЗА – НАД 2,5 ГОЛА

КОЕФ. 2,05

Сонгдал – Бран, резултат: 2:3.

Срещата е от 10 кръг на норвежката Типелига и противопоставя два отбора, които се намират в добра моментна форма, базирайки се на резултатите им от последните кръгове. Двубоят ще се играе на стадион „Фосхаугане Кампус“, а екипът ни очаква резултатен сблъсък с попадения в двете врати.

Сонгдал – домакините записаха 2 поредни победи в последните 2 кръга, като особено впечатляващ бе успехът при визитата на Молде. Настроението в състава на Сонгдал със сигурност ще бъде отлично, което дава предпоставки за атакуващ футбол и попадения.

Бран – гостите са най-силният тим в атака в Типелига от началото на сезона, като са реализирали 20 гола в 9 кръга. Тимът на Бран е само на 3 точки от първото място в таблицата и бъдете убедени, че футболистите ще излезнат за поредния успех и в предстоящата визита, търсейки голове във вратата на съперника.

Прогноза – над 2,5 гола, (коеф. 2,05) – статистиката от последните 10 мача между тези съперници показва 4 победи за Сонгдал, 4 равенства и 2 успеха за Бран. Двата отбора играят офанзивен футбол и това се вижда от резултатите им през настоящата кампания. Според нас попадения в предстоящия сблъсък няма да липсват. Прогноза – над 2,5 гола.


Последвайте ни

Партньори