Мач на деня – 19.май.2017

НАЧАЛО: 20:30 ч, ПРОГНОЗА – НАД 3,5 ГОЛА

КОЕФ. 2,20

Лиферинг – Ватенс, резултат: 2:3.

Срещата е от 35 кръг на австрийската Първа Лига. Двата отбора на практика доиграват сезона и според екипа ни ще излезнат освободени психически. Това ни дава основание да очакваме интересен двубой с попадения в двете врати. Обърнете внимание на факта, че съперниците демонстрират отлична успеваемост в атака през последните седмици.

Лиферинг – в последните 5 кръга домакините записаха 4 победи, реализирайки 12 гола. Тези факти показват силната игра в нападение, която демонстрират футболистите на Лиферинг. Екипът ни е на мнение, че всички в щаба на домакините ще положат максимални усилия, за да зарадват феновете, което ще доведе до открит двубой с голови възможности пред двете врати.

Ватенс – гостите са в серия от 3 поредни шампионатни победи. Отборът на Ватенс играе много успешно в офанзивен план, а доказателство за това са реализираните 51 гола в 34 шампионатни мача. Екипът ни е на мнение, че гостите ще излезнат с необходимото самочувствие в предстоящия двубой, търсейки трите точки.

Прогноза – над 3,5 гола, (коеф. 2,20) – през последните 10 години тези съперници са изиграли само 3 мача помежду си – 1 победа за Ватенс и 2 равенства. Факт е, че двата отбора няма за какво да играят в предстоящия двубой, тъй като не се борят за нищо. Екипът ни очаква труден за предвиждане на прав знак мач, в който попадения няма да липсват. Прогноза – над 3,5 гола.


Последвайте ни

Партньори