Лига Европа, 14.08.2019

Атромитос – Легия с ПРОГНОЗА 2 @ 2.25 резултат: 0:2

Полският Легия Варшава наложи тотално превъзходство още миналия четвъртък, когато с изминаването на всеки 4-5 минути създаваше голово положение пред вратата на гръцкия си опонент и в края на краищата така и не намери път към реализирането на попадение. Крайното нулево реми остава въпросителните около това кой ще се класира, но със сигурност превъзходството на Легия в първия двубой не беше случайно, а с нова подобна блестяща продукция и в реванша, с разликата, че тимът ще е много по-категоричен в завършващата фаза, той ще си проправи път до заключителния плейофен кръг преди групите на турнира. Атромитос ще се пропука по безумен начин и за разлика от първия сблъсък, в който беше покрит от огромна доза късмет, този път това няма да се случи, а Легия ще стигне до една от най-важните си победи през сезона.

 

Сабуртало Тбилиси – Арарат с ПРОГНОЗА Г/Г @ 1.80 резултат: 0:2

Сабуртало направи и някои хубави неща в евро-похода си през годината, който все пак като нищо може да продължи. Тимът се справи със съпротивата на молдовския Шериф Тираспол след като го размаза с 3:0 в първия сблъсък и то като гост. Реваншът се разви по много необичаен начин – Шериф поведе рано, рано и то с 3:0 като там някъде беше вече в печеливша позиция, но не успя да я използва. Сабуртало си върна ритъма и след паузата се разписа, за да оформи крайното 3:1, с което въпреки, че загуби самия двубой, спечели цялостната битка. Кръг по-късно тимът нямаше отговор срещу класата на Динамо Загреб и загуби и в двата двубоя с което беше пренасочен към „Лига Европа“. Преди седмица грузинците спечелиха визитата си в Армения с 2:1 и вече са много близо до класирането си за заключителния плейофен кръг. Арарат няма да отиде за тази визита, за да загуби. Тимът ще е много деен в предни позиции и ще даде своя принос за направата на голово шоу.

 

Гимараеш – Вентспилс с ПРОГНОЗА 2 (+3.00 АХ) @ 1.50 резултат: 6:0

Португалците разбиха този съперник с гръмкото 3:0 още в първия мач и вече гледат към следващия си съперник. Реваншът е просто за протокола като няма сила на земята, която да върне латвийците в играта при това статукво. Нямат необходимите изпълнители, за да се разпишат толкова много пъти на едно толкова негостоприемно място срещу подобен съперник. За техните възможности Гимараеш е голяма хапка и въпреки това получилият се резултат от първия мач ще внесе голяма доза разколебавен в редиците на португалците. Не са малко примерите, в които тимове точно от тази страна се отпускат след подобни отлични резултати в първия мач. Гимараеш ще излезе някак си в лежерно темпо и като на ходом просто ще премине през този мач, като навярно ще спечели с минимална разлика. Този хендикап при един коефициент от 1.50 е много добра прогноза за мача.


Последвайте ни

Партньори