Италия Серия А, 28.09.2019

Ювентус – СПАЛ с ПРОГНОЗА ПОД 3.5 @ 1.50, 2:0

Юве е в един неособено приятен период от развитието си след като загуби топ-звездата си за кратко време заради контузия. Кристиано отпада от сметките и за този кръг, а освен него в лазарета са Перин, Де Шилио, Киелини, Коща и Пяца. В същото време Спал, който е считан за сигурен губещ тук, ще има възможността да се понрави с представянето си и да не се окаже толкова далеч от това да хвърли голямата сензация на кръга. Тимът има една своя много силна черта, а именно, че умее да се организира по брилянтен начин в своята половина и играе подобаващо в една зона от около 5-10 метра точно пред наказателното си поле, така че точно благодарение на това ще затрудни Ювентус до краен предел. Този сблъсък ще е много по-труден за „бианконерите“, отколкото се счита.

 

Сампдория – Интер с ПРОГНОЗА 2 @ 1.70, 1:3

Първият срещу последният – мач, който в много случаи носи и изненадваща развръзка. Такава точно тук трудно ще се случи, въпреки че все пак коефициентите за победа на Интер, каквато следва и да е развръзката, не са никак малки. Тимът на „синьо-черните“ стои много добре на терена под ръководството на новия треньор, който познава по възможно най-добрия начин спецификите на италианската Серия А, Антонио Конте. Той счупи няколко рекорда след като спечели всеки от изминалите си 5 двубоя в първенството с „нерадзурите“, а сумарната голова разлика е 10:1. Сампдория демонстрира поресаващо слаб футбол в миналия кръг когато отстъпи с 2:1 на Фиорентина и определено стана ясно, че ще има известни затруднения в опитите си да напусне зоната на здрача. Тимът е закотвен на последното място и след края на този кръг ще остане все там.

 

Сасуоло – Аталанта с ПРОГНОЗА ПОД 3.5 @ 1.55, 1:4

Сериозно ще е изпитанието пред тима на Сасуоло, тъй като опонентът му започна отново да напипва правилния ритъм, а когато това се случи, то той представлява сериозна заплаха даже за топ отборите в страната. Много трудно има начин, по който да бъдат отречени качествата в редиците на „бергамаските“. Те са практически неоспорими и бяха нагледно разгърнати в миналия кръг когато размазаха Рома с 2:0 насред „Олимпико“, за да се утвърдят на 3-то място в класирането. Така те са един от малкото светли лъчи в италианския футбол, които да са в състояние да окажат съпротива на Интер и Ювентус и да ги спънат в някое от директните противопоставяния. Сасуоло продължава или да печели, или да губи. Най-накрая тимът просто ще намали темпото на игра и ще прибегне до развръзка с малко голове.


Последвайте ни

Партньори