Италия Серия А, 27.06.2020

Безплатни футболни прогнози всеки ден. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Каляри – Торино с ПРОГНОЗА 2Х @ 1.57

С вече разгърнатите дотук игри през годината Каляри се доближи страшно много до своето оцеляване. Нито веднъж в обхата в напоследните години този тим не беше част от съперничеството за нещо повече от тоталното спасение в дивизията. Демонстрирането през тази година просто го доближава страшно много до постигането на нещо подобно. Той е на цели 7 пункта от спасителния бряг, а до края не остават много мчове. Торино е по-назад от него и въпреки, че предвиждането беше за негова победа над Парма с няма залог при хикс, се стигна до равенство. Това беше поредната точна прогноза, в която всичко се случи точно според казаното, като в крайна сметка се стигна до реми единствено след пропуска на Белоти от дузпа при 1:1. Торино ще инициира поредната голяма крачка към спасението си точно срещу Каляри.

 

Лацио – Фиорентина с ПРОГНОЗА 1 ДНБ @ 1.30

Този толкова силен тим на Лацио, който е единственият, внасящ някакви въпросителни около спора за титлата през годината, до последно ще се задържи в характерния си облик. Имащ насреща Фиорентина, просто ще разгърне най-добрия си футбол и ще остави възможността за сензационна развъркза в битката за първото място. „Орлите“ игаят все по-добър футбол, а това, че са толкова близо до Ювентус, който влага страшно много в закупуването на топ играчи, просто е достатъчно за оценка на техните възможнности. До последно тази година биткакта за титлата в Серия А ще е налице като Лацио и Ювентус ще са част от нея.


Последвайте ни

Партньори