Италия Серия А, 11.01.2020

Каляри – Милан с ПРОГНОЗА ПОД 2.5 гола @ 1.90, 0:2

Каляри разгърна своя обичаен футбол в рамките на едва 45 минути срещу Ювентус, прибирайки се на почивката при реми. Това в никакъв случай не беше достатъчно на тима да извлече някакви позитиви от същия този сблъсък като малко след началото на втората част инкасира гол, а след това още няколко, за да се стигне и до крайното 4:0. Точно срещу Милан тимът ще е готов на всичко, за да подобри изявите си в отбрана и да не позволи да се стигне до подобен разгром. Милан все още продължава да напипва правилния състав и прави страшно много промени, така че и даже срещу тима на Каляри, който определено прави един силен сезон, но не се наслади на най-добрите мигове в началото на втората част от него, ще е на подобаващо ниво. Милан е в супер позиция, за да спечели тази си визита и да погледне в правилната посока и при цялата тази ситуация няма да го направи с някаква голяма разлика.

 

Интер – Аталанта с ПРОГНОЗА 1 @ 2.10, 1:1

Страшно дерби се заформя съвсем малко след подновяването на елитния футбол в Италия. Интер, който има сериозни аспирации към първото място в таблицата и към спечелването на титлата, приема Аталанта точно в този кръг. „Нерадзурите“ играят супер футбол при Конте и това е основното, което трябва да се каже. Най-накрая те намериха голмайстор, който кръг след кръг да пронизва противниковите мрежи и да носи желаните победи. Изненадващото тук е, че букитата държат толкова сериозни коефициенти като 2.10 за триумф на водача в таблицата срещу тима на Аталанта, който въобще не е слаб, но при всички положения се придържа страшно много към това да демонстрира най-доброто от възможностите си на своя стадион. Отново Интер на Конте ще използва това и ще нанесе нов голям удар, за да продължи големия спор с Юве за върха.

 

Лацио – Наполи с ПРОГНОЗА 1 (+0.5АХ) @ 1.45, 1:0

Страшно много са приликите в този спор между Лацио и Наполи с тези от всичко казано за противопоставянето от горната прогноза. Лацио е една от най-приятните изненади в италианския футбол и задържи ли това си ниво на игра, то в най-скоро време ползите ще са за цялата страна. Тимът многократно отказваше многомилионни оферти, че даже и от някои от най-големите отбори в света за свои футболисти. Милинкович-Савич, както и Имобиле, бяха обект на много сериозни оферти в рамките на последната година и въпреки това Лацио все не склоняваше да ги продаде само заради това, че желаеше да продължи своя възход и най-накрая да се върне в ШЛ. В този миг тимът е 3-и в подреждането, а неговият съперник Наполи е точно позиция по-назад, така че трите точки тук просто ще позволят на „орлите“ да потеглят с пълна сила в правилната посока. Играейки футбола, който се изисква за толкова висока позиция в Серия А, те ще направят нов футболен подвиг и ще се справят с основен съперник за по-предно класиране.


Последвайте ни

Партньори