Италия Серия А, 02.11.2019

Рома – Наполи с ПРОГНОЗА Г/Г @ 1.70, 2:1

Точно в мач между тези тимове много трудно има как се да се стигне до развръзка, различна от зрелищната. Страшно много станаха случаите, в които, срещайки се през последните години, те да не демонстрират характерния си усет към гола. Това, което ще допринесе за вкарването на страшно много попадения за пореден път в директен техен сблъсък, е изцяло свързано с уменията на офанзивните им футболисти. Точно в този миг такива изобилстват в редиците на всеки от тях, така че ще е много изненадващо ако те не се проявят точно тук. Това е мач, в който и едните, и другите имат огромно желание да демонстрират най-доброто от себе си, да се наложат над опонента и да продължат похода си към върха, така че ремито просто в никакъв случай няма да е задоволително за тях. Г/Г е много добра прогноза.

 

Торино – Ювентус с ПРОГНОЗА 1Х @ 2.25, 0:1

Измина страшно дълго време от последния случай, в който Торино да стигне до позитивен резултат срещу вечния си съперник. Всеизвестно е, че тези тимове са от един и същи град, а по-изненадващото в случая, по една или друга причина, е това, че името на големия италиански град е носено от втория по сила тим – този на Торино. Ювентус има известни разколебавания в изявите си, които са видни за всеки един фен. Тимът не е способен да поддържа нивото, за което загатна през последните няколко сезона, като по всичко изглежда, че най-накрая и титлата му в Италия ще е поставена на карта. Той е много зависим от изявите на Кристиано. Без него, се пропука и срещу Лече, който минава за един от най-слабите в цялата Серия А. Торино има много качества в нападението си, които ще разгърне точно срещу големия градски съперник и най-накрая ще извлече благоприятен резултат.

 

Болоня – Интер с ПРОГНОЗА 2 ДНБ @ 1.60, 1:2

Болоня се развива все повече през последните месеци. Тимът се озова в един много силен за себе си период, който му позволи трайно да се отдалечи от битката за оцеляване и вече да гледа дори към евентуална възможност за завършване на някоя от позициите, пращащи притежателите си в „Лига Европа“. За един кратък период от време същият този тим се изкачи много напред в италианския футбол и създава все повече неприятности на топ-съперниците си. Точно заради това той има и толкова добра възможност за поднасянето на голяма сензация в този кръг поне според букитата. Интер се провали много шумно в домакинството си на Парма миналия уикенд и тук няма да си позволи нов провал срещу опонент, който е от чувствително по-нисък калибър. „Нерадзурите“ ще разгърнат най-доброто от своя футбол и ще триумфират.


Последвайте ни

Партньори