Франция Лига 1, 13 кръг, 18-20 ноември.2016

Лориен – Монако с ПРОГНОЗА ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ НАД 0.5 ГОЛА

Головата машина Монако не спира да изумява с офанзивните си действия. Започна да настъпва много сериозна промяна, която е продиктувана основно на треньорски решения. Макар да няма треньорска смяна Монако е много по-различен, много по-офанзивно настроен и головете не спират да съпътстват мачовете на тима. Цели 36 гола бяха реализирани в шампионата от монегаските, а шампионите от ПСЖ са с 24. И тук сблъсъкът с участието на Монако никак няма да е скучен, голът до паузата е добър избор.

Лил – Лион с ПРОГНОЗА НАД 0.5 ГОЛА

Подобно на миналата прогноза и в тази предвиждането ни е за гол още през първите 45 минути. Лил е напълно безличен тим, който се крепи единствено от добрата си история във френския футбол. Въпреки че няма никакви футболни аргументи тимът няма да падне толкова ниско, че да изпадне. Лион постъпателно се доближава до желаните позиции и въпреки това все още изпитва разочарованието от редицата несполучливи срещи. Този път гостите ще инициират високата резултатност и гола още до паузата.

ПСЖ – Нант с ПРОГНОЗА 1 ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

Парижкият колос сработва все по-често след като в първите кръгове от кампанията имаше редица несполуки по осеяния с много препятствия път. Веднага споменаваме, че само 4 дни след това домакинство ПСЖ ще мери сили с Арсенал насред мрачния Лондон в битка, която ще реши първото място в групата. Така, че ПСЖ няма да има ни най-малко желание да си създава излишни неприятности в домакинството на Нант. Изходът от него ще бъде решен само за полувреме игра.

Бастия – Монпелие с ПРОГНОЗА 1Х

Бастия играе много зле от старта на тази кампания и резултатите на тима загатват именно за това. Изобщо не е изненадващо, че тимът няма победа от около два месеца насам като същевременно претърпя 4 поражения в предходните си 5 сблъсъка в шампионата. В другата половина на игралното поле ще се настани тимът на Монпелие, който е победен само веднъж за същия период и може да се похвали с добри резултати. Въпреки това домакинското преимущество ще остави вратата към трите точки за домакините отворена.

Нанси – Дижон с ПРОГНОЗА 1

Това е златният шанс на домакините, този, който не могат да си позволят да пропилеят. Приемането на някой от трите новака носи сериозна тежест, а при трагичното положение на Нанси грешна стъпка, още повече загуба, ще доведе до тотален крах за и без това нестабилния тим. Дижон често прибягва до по-офанзивни действия, но в този случай излиза на терена срещу тим от сходен калибър и напрежението, и тактиката ще обземат и двата тима.

Рен – Анже с ПРОГНОЗА НАД 2.5 ГОЛА

Два от най-разкрепостените тимове във френския футбол ще се надиграват през този кръг. Всеки от тях поддържа много добро представяне и според всички правила на играта заема позиция в горната част на таблицата. При това положение има всичко необходимо за развръзка с много атрактивен футбол и голове и в двете врати. В случая коефициентът за над 2.5 гола е по-висок и поради това изборът ни пада на него.

Тулуза – Метц с ПРОГНОЗА 1 & НАД 2.5 ГОЛА

Тулуза е истинската френска сензация от началото на тази кампания. Тимът се отчете с редица брилянтни резултати и бързо се настани в горната част на таблицата, като все още е част от зоната на европейските клубни турнири. Идното домакинство се заформя като едно от най-лесните през кампания, така че в Тулуза имат поводи за радост. Метц е трагичен гост и често си тръгва с инкасирани 2-3 и повече попадения в такива случаи. Този няма да направи изключение, като за утеха на гостите може да се превърне вкарването на почетен гол.

Гингам – Бордо с ПРОГНОЗА ГОЛ/ГОЛ

При горната прогноза говорихме за един от хитовете в Лига 1 – Тулуза. Тук в същата роля е този на Гингам, който в този миг е 4-и в таблицата, а едва ли дори най-големите запалянковци на тима са предвиждали подобен развой на кампанията за техните момчета. Бордо навлезе в неприятна серия от 4 поредни сблъсъка без победа, но същевременно загуби само един от тях. Все пак жирондинският тим окончателно прекъсна неприятностите с победата над Лориенв миналия кръг. За сетен път разкрепостеният футбол ще надделее, а головете ще изобилстват.

Марсилия – Каен с ПРОГНОЗА ПОД 2.5 ГОЛА

Непредсказуемостта на Марсилия продължава да играе много неприятни шеги на тима, който беше едва ли не безупречен срещу шампионите от ПСЖ и успя да си открадне една точка от тях, а кръг по-късно нулира и Бордо. Дни след този сблъсък дойде и един от изобщо най-разочароващите за Марсилия през цялата кампания – загубата от Монпелие с 3:1. Каен прекъсна една своя още по-неприятна серия – от 3 поредни поражения, започнала именно след визита на Монпелие. Този път двата тима няма да са настроени за рискове и ще приключат спора си с малко голове.

Сент Етиен – Ница с ПРОГНОЗА 2Х

Устремилият се към титлата тим на Ница най-накрая се препъна – в сходно на това гостуване. Каен съсече водачите в таблицата само с гол разлика, а за първи път от страшно дълго време насам Ница не успя да намери противниковата врата, което беше сюрпризиращо. Сент Етиен е още по-сериозен опонент и от Каен, който все пак се справи с Ница. Това е безспорно най-любопитната битка през този кръг и макар да е оставян отново на втори план тимът на Ница ще намери някакъв начин да изкопчи точка или пък три.


Последвайте ни

Партньори