Франция Лига 1, 06.10.2019

Лил – Ним с ПРОГНОЗА НАД 2.5 ГОЛА @ 1.85, 2:2

Лил е в супер ритъм и вкарва изобилие от голове. Разочарованието за тима дойде в средата на седмицата когато отстъпи на Челси в един безкрайно важен мач от групите на ШЛ. Мачът беше напълно равностоен и следваше да завърши при реми, но десетина минути преди последния съдийски сигнал Уилиан донесе трите точки на своя тим. Момчетата на Галтие играят безкрайно зрелищно и вкарват гол след гол. Срещу Ним ще се случи същото като и в този случай ще са много убедителни пред гола. През последните две седмици гостите изпаднаха в едно рядко срещано за себе си състояние – да не намират път към гола, но точно срещу Лил ще се завърнат към обичайната си успеваемост в предни позиции.

 

Рен – Реймс с ПРОГНОЗА 2Х @ 1.70, 0:1

Рен е в огромна дупка, от която няма да излезе и през този кръг. Вече в 7 поредни свои участия тимът няма записана победа, а малко преди това беше във върхово състояние, печелейки в три поредни кръга в първенството. Реймс се замеси в най-голямата сензация на сезона след като съсече ПСЖ насред „Парк де Пренс“ с 2:0. Това беше отлична среща за тима, който спечели едва веднъж в рамките на последните си 4 двубоя, но го направи по велик начин. Реймс или печели, или губи в своите визити дотук, а един хикс в този мач въобще не е за изключване. За пореден път тимът ще хвърли изненада в гостуване и ще задълбочи кризата в редиците на Рен.

 

Сент Етиен – Лион с ПРОГНОЗА 1Х @ 1.75, 1:0

Сент Етиен направи много ключово назначение точно вчера след като се разбра с огромен треньор, какъвто е Клод Пюел. Той изгради страшно много тимове от нищото през последните години, ще го направи и със зеления гигант. Сент Етиен е сред най-великите в цялата страна, така че много трудно има начин, по който Пюел да запише някакви исторически успехи с него, но все пак ще има възможност да изгради един боеспособен състав и да запише добри резултати. Лион нямаше победа в 7 поредни двубоя, но най-накрая сложи край на несполуките с много важна победа във визитата си на РБ Лайпциг в ШЛ. Назначаването на Пюел ще позволи на тима да надскочи възможностите си и да спечели точки срещу Лион.


Последвайте ни

Партньори