Евроквалификации 10.10.2019

Казахстан – Кипър с ПРОГНОЗА ПОД 2.5 @ 1.61, 1:2

Нарисуван мач с малко голове е този между Казахстан и Кипър. Много често от години насам всеки един от тях имаше огромни несполуки пред гола. Самият начин на игра на тези отбори е такъв, че не предразполага към вкарването на изобилие от такива, а този случай въобще няма да направи изключение. Няма да е пресилено да се каже, че този мач няма да има каквато и да било роля за формирането на крайното класиране. Статуквото в тази група е такова, че още след края на 6-ите двубои Белгия и Русия едва ли не са си гарантирали първите две места като имат 18 и 15 точки, а 3-ият и 4-ият – точно Казахстан и Кипър са с по едва 7. Все пак това няма да повлияе особено на участниците в това съперничество, те ще играят по характерния си начин и головете отново ще са малко.

 

Беларус – Естония с ПРОГНОЗА 1 @ 1.53, 0:0

Беларусите, които са във все по-сериозен застой във футболно отношение, имат възможно най-добрия шанс пред себе си, за записването на три точки накуп. Точно Естония беше считан за отявлен аутсайдер в тази група още преди нейното начало и прогнозите напълно се оправдават. След края на 5-ите двубои тимът все още няма записана и точка на сметката си като отстъпи от другия слабак в групата – Беларус и то на своя земя. Много трудно в тази визита естонците ще стигнат до някаква положителна развръзка. Отбраната им е като швейцарско сирене с тези 18 инкасирани гола в 5 мача. Серията ще бъде продължена, Беларус ще дублира успеха си и въпреки това ще остане много далеч от местата, които носят класиране на финалите на Европейското.

 

Холандия – Северна Ирландия с ПРОГНОЗА 1 (-1.5АХ) @ 1.50, 3:1

Холандците пропуснаха последните няколко големи футболни форума, а настоящото им състояние в никакъв случай не е бляскаво. Наличието на състезатели от върхова величина със сигурност ще им позволи да се оттърсят от шока, в който попаднаха. Несполуките за тях продължават като след края на 5-ия кръг в груповата фаза, не са на едно от първите две места в компанията на тимове като Германия, Северна Ирландия, Беларус и Естония. Това е наистина сензационно, но до края има още много време, в което „лалетата“ ще направят необходимото, за да разцъфнат. Северна Ирландия се явява основният им опонент за класиране, ако се сметне, че немците ще са първи в тази компания. Точно тук и точно в този мач Холандия ще бъде на зашеметяващо ниво и няма да остави никакви шансове на „островитяните“, които ще изпитат на свой гръб насъбралите се негативи в противниковия тим.

 

Латвия – Полша с ПРОГНОЗА ПОД 3.5 ГОЛА @ 1.57, 0:3

Латвийците ще бъдат принудени да приемат играта в своята половина и въпреки това ще се чувстват комфортно в това противопоставяне. От дълги години насам те са сред най-слабите национални тимове на целия континент като даже загубиха и статута си на тим от среден калибър. Показаното от тях в тази група, която е и най-слабата в целия квалификационен цикъл, говори страшно много. Все още нямат спечелена точка като реализираха едва един гол, а допуснаха 21. С такова представяне последното място им е в кърпа вързано. За тях остава това да излязат на „Даугавас Стейдиъм“, за да не загубят с огромна разлика от Полша. Няма как да се сравняват с този опонент, който има Левандовски в редиците си, а само неговата трансферна стойност е по-голяма от тази на целия им национален тим. Въпреки това някак си те ще се окупират пред своето наказателно поле и ще избегнат разгрома в този сблъсък.

 

Северна Македония – Словения с ПРОГНОЗА 1Х @ 1.50, 2:1

Тимът на Северна Македония стои все по-добре на футболните терени в Европа. Той се развива все повече с изминаването на всяка следваща седмица, а състезателите, с които разполага, са все повече и от все по-висока класа. Националният стадион – в Скопие ще тръпне в очакване на поредния голям двубой на местните любимци, в който те следва да разгърнат най-доброто и не само да увеличат точковия си актив, а да добавят още 3 пункта към сметката си. Записването на победа точно в този случай е безкрайно важно за македонците, които дотук са на 4-то място в таблицата с 8 точки, а пред тях са Полша, Словения и Австрия. С един триумф срещу пряк съперник те със сигурност ще си върнат шансовете за класиране. Сюрпризиращо е това, че букитата тотално ги отписват, но точно тук и на своя стадион домакините ще бъдат на висота и ще стигнат до позитивен резултат.


Последвайте ни

Партньори