Англия Премиършип, 20.06.2020

Безплатни футболни прогнози за седмицата. Избрани мачове за деня с добър коефициент. Познаваемост около 65 – 70% на месечна база! Използвайте и споделяйте напълно безплатно!

 

Уотфорд – Лестър с ПРОГНОЗА Гол/Гол @ 1.75, 1:1

Много слаба година за „стършелите“, които са точно на границата между изпадането и спасението. Развиха се какви ли не възможни варианти за завършек на кампанията при създалата се ситуация като колкото и лош да беше развоят на изминалите кръгове дотук, Уотфорд щеше да изпита истинско удовлетворение ако някак си настоящото класиране беше прието за крайно, тъй като е точно над зоната на изпадащите и щеше да се спаси. „Викъридж Роуд“ ще остане опразнен, а това не е никак добре за местния тим, още повече когато насреща му е Лестър. „Лисиците“ вкарват за забавление, а в този кръг ще продължат от там, откъдето спряха.

 

Брайтън – Арсенал с ПРОГНОЗА НАД 2.5 гола @ 1.90, 2:1

Изненадващото е, че тимовете от Премиършип ще започнат толкова силно при подновяването на първенството и то във времена, в които тренировките им определено не бяха особено много. Това ще се отрази много повече на дефанзивните футболисти, които и в този мач няма да са на равнище. Брайтън е съвсем малко над зоната на здрача, като авансът пред нея е точно два пункта. Много важно за тима е още в началните кръгове да набави сериозен точков актив и да се доближи към средата на таблицата. Той ще си позволи по-разкрепостен футбол срещу Арсенал и това ще доведе до голеада.

 

Борнемут – Кристъл Палас с ПРОГНОЗА Гол/Гол @ 1.90, 0:2

Скъпоценни ще са точките от този мач, най-вече за домакините. Прекъсването на първенството дойде при позициониране на 18-то място, което е точно под чертата. Най-радващото за „черешките“ от цялата тази лоша ситуация, е това, че все пак първенството ще бъде подновено и класирането дотук няма да бъде прието за окончателно. Беше ли се случило това, то Борнемут щеше да изпадне по възможно най-тежкия начин – при недовършен сезон, имайки равен точков актив с Уест Хям и Уотфорд, но намиращ се по-назад от всеки от тях. Палас беше в супер състояние преди прекъсването. След него отново ще играе разкрепостено и ще сътвори поредният спектакъл.

 

Уест Хям – Уулвс с ПРОГНОЗА Х първо полувреме(ПП) @ 2.20, 0:0 (ПП), 0:2 (краен резултат)

Този е мачът от съботния ден в английския футбол, в който всеки един от участниците да има безкрайно голяма необходимост от точките. „Чуковете“ са точно над зоната на изпадащите поне преди първия сблъсък от кръга. Тяхната игра придобиваше какъв ли не облик през изминалите месеци като в по-голямата част от тях беше с негативен оттенък. Уулвс се стабилизира в горната част на таблицата и ще направи своята нова голяма офанзива в посока участие в „Лига Европа“. Играта на този отбор е прекрасна като неслучайно той е фаворизиран и за трите точки от сблъсъка с „чуковете“. Все пак прекъсването в първенството ще е в основата на това да първите 45 минути да останат при непроменено статукво.


Последвайте ни

Партньори