Англия ФА Къп 1/4 финали, 11-13 март.2017

Мидълзбро – Ман Сити с ПРОГНОЗА 2

Ман Сити изтърпя един тотален провал в самото начало на седмицата когато не взе трите точки от домакинството си на Сток и остана на третото място в таблицата. Трите точки щяха да пратят Пеп Гуардиола и неговите момчета пред Тотнъм в подреждането като щеше да запазят дистанцията от 8 точки спрямо Челси. Получилото се развитие на практика предизвести титлата, което праща Манчестър Сити в други посоки да гони трофей в обхвата на кампанията. Тимът на Гуардиола е все още в играта както във ФА къп, така и в ШЛ. Мидълзбро е в безумно слаба серия, която ще препъне тима и в домакинството на Ман Сити. Макар да бяха безлични в домакинството си на Сток, „небесносините“ ще се преобразят и ще се разправят с Мидълзбро.

Арсенал – Линкълн с ПРОГНОЗА 1 (-2.5АХ)

Арсенал изживя толкова много несполуки в един много кратък период от време. Всички започнаха да винят Венгер за несполуките на тима, но с какво право. Точно той е човекът, който изгради този тим на Арсенал в настоящия му вид – да може да спечели титлата преди десетилетие и да донесе толкова много постижения на тима, най-вече точно в този турнир – ФА къп. Той е любимият както на Венгер, така и на неговия отбор и ще е напълно разбираемо за сетен път да видим преобразен Арсенал в него. Още повече, че опонентът е най-желаният в тази фаза и е с аматьорски статут. Приказката за Линкълн ще приключи някъде тук след крушение на „Емирейтс“.

Тотнъм – Милуол с ПРОГНОЗА 1/1

Рядко се случва на Тотнъм да има домакинства на градски съперници, подвизаващи се извън Премиършип. Едно такова се задава като зарядът около него не е особено голям. В миналия кръг от същия турнир момчетата на Почетино се разправиха с друг градски съперник в лицето на Фулъм, като го надиграха по всеки един показател на футболната игра и не му оставиха и капчица шанс за класиране. Милуол се промъкна до тази фаза, като отстрани последователно няколко елитни опонента. По подобие на аматьорския Линкълн Сити от горната прогноза, така и за тима на Милуол най-накрая мечтаният поход в надпреварата ще бъде прекратен, като Тотнъм ще реши всичко в обхвата на първите 45 минути.

Челси – Манчестър Юнайтед с ПРОГНОЗА НАД 0.5 ГОЛА ПП

Десертът на 1/4 финалите на ФА къп е оставен за понеделник вечер. Съществува вариант да се стигне до доминация на столичните тимове на полуфиналите в турнира. „Сините“ направиха страшно много за спечелването на титлата. Изграденият им аванс от 10 точки пред втория и третия в подреждането им дава целия комфорт на света. Всичко най-добро ще бъде пуснато в игра от Конте, а при положение, че Челси действа много активно и във все повече случаи си позволява да прибягва по-настоятелно към протиниковата врата, възможността за падане на гол през първото полувреме е много голяма. Манчестър Юнайтед със сигурност няма да е статист в тази визита и като нищо може точно той да е тимът, който да вкара гола през първата част и да поднесе сензацията.


Последвайте ни

Партньори