Англия ФА Къп 1/32 финали (3), 8-9 януари.2017

Кардиф – Фулъм с ПРОГНОЗА НАД 2.5 ГОЛА

Кардиф може да не прави никак добра кампания и въпреки това играе добре на своя стадион. Точно това е и причината тимът да не е в зоната на изпадащите при положение, че като цяло резултатите му изобщо не са добри. Фулъм направи нещо, което рядко си позволява – да отстъпи в 2 от предходните си 3 гостувания. Като цяло лондонският тим не се влияе много от това дали играе на своя стадион, или далеч от него. В задаващия се случай ще покаже, че е силен домакин и ще допринесе за високата резултатност.

Ливърпул – Плимут с ПРОГНОЗА 1/1

Със сигурност ще има много интересни имена в стартовия състав на Плимут. Пределно ясно е, че Ливърпул може да се справи и то с лекота с Плимут, разчитайки изцяло на втория си отбор. Може би дори третият тим на червените ще е в състояние да победи този опонент. Младоците на домакините на няколко пъти през кампанията получаваха шансове и може да се каже, че ги използваха. Домакинството на Плимут ще е трупане на много ценен опит за тях, който ще им послужи в бъдеще. Резултатът тук ще е категорично в домакинска полза като всякаква интрига ще бъде ликвидирана с края на първата част.

Челси – Питърбро с ПРОГНОЗА 1/1

Сблъсък, досущ като този между Ливърпул и Плимут. Това обаче е официалният дебют за Конте в турнира за купата на футболната асоциация, който в Англия е на почит. Безспорно домакините ще вложат усилия в тази надпревара след като вече отпаднаха от другата купа на страната, а освен това и не играят в европейските турнири. Питърбро ще бъде подложен на смазващ натиск, на който няма да може да отговори и ще допусне много голям брой голове във вратата си. Победителят в това съперничество изглежда предизвестен още преди първия съдийски сигнал.

Мидълзбро – Шефилд Уензди с ПРОГНОЗА 2 РАВЕН НЯМА ЗАЛОГ

Мидълзбро направи редица сполучливи игри през тази кампания и е много, много над зоната на изпадащите. Тимът върви напълно според нагласите и може би ще се поздрави с ранно оцеляване, което само и единствено може да радва многобройните му привърженици. Шефилд Уензди е един от неизменните борци за промоция през последните години и винаги остава разочарован. ФА Къп отваря шанс за изява пред гостите, които бленуваха да се срещнат с елитен тим и ще го сторят. Приказката за тях обаче тепърва е в началото си.

Тотнъм – Астън Вила с ПРОГНОЗА Х ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

Тотнъм е тимът на мига в Премиършип като по брой спечелени точки няма друг, който да е със 100% в предишните 5 кръга. Триумфът на шпорите срещу Челси безспорно е най-запомнящото им постижение в продължение на кампанията и може да ги изстреля в друго измерение. Завършването в Топ 4 остава задължително за домакините, а изявите им в ФА Къп със сигурност са на заден план. Астън Вила беше размазана от Тотнъм през миналата кампания, а сега, когато е във втората дивизия, ще намери сили да противодейства на този толкова силен опонент поне за полувреме игра.

Кембридж – Лийдс с ПРОГНОЗА Х

Една от две безупречни серии през последния месец може би ще бъде прекратена. Съществува и вариант, при който това да не се случи – ако спорът завърши наравно. Това ще удължи поредицата от по 5 мача без поражение за всеки от двата тима, като едно преиграване няма да е никак лошо за всеки от тях. Лийдс се цели в промоцията и провал срещу Кембридж може да внесе някакъв смут и да наруши вече изградения ритъм в тима. Поради стремежа за избягване на нарушаване на споменатите серии прогнозата тук е за реми, което да да отведе Кембридж и Лийдс към преиграване.


Последвайте ни

Партньори